Τα σχέδια που δείχνουν το μικρό ηλεκτρικό είναι ανεξάρτητα της SEAT και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια που δείχνουν το μικρό ηλεκτρικό είναι ανεξάρτητα της SEAT και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Μικρό ηλεκτρικό με τιμή περίπου 23.000 ευρώ ετοιμάζει η SEAT

3.243 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

- Τιμή περίπου στις 23.000 ευρώ.
- Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια κυκλοφόρησαν.
- Θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και οικονομική μπαταρία.
- Αναμένεται να λανσαριστεί το 2026.

Τιμή περίπου στις 23.000 ευρώ

Η SEAT ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης και τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια έρχονται για να μας δώσουν μία πρώτη οπτική της εξωτερικής του εμφάνισης. Όταν αποκαλυφθεί το νέο αυτοκίνητο θα αποτελέσει το βασικό μοντέλο στην γκάμα της ισπανικής μάρκας, ενώ η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρο του αναφέρει πως θα πωλείται με τιμή περίπου στις 23.000 ευρώ.

Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια κυκλοφόρησαν

Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία επίσημη εικόνα που να προέρχεται από τη SEAT. Όμως τα σχέδια που δημιούργησαν οι άνθρωποι της ιστοσελίδας autoexpress δείχνουν πώς θα μπορούσε είναι εμφανισιακά. Όντας ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, οι σχεδιαστές του έχουν προσφέρει μια κλειστή γρίλια με λεπτά και αιχμηρά σε σχεδίαση LED φωτιστικά σώματα. Ο προφυλακτήρας φέρει δύο εισόδους αέρα στις άκρες του, ενώ χαμηλά υπάρχουν τρία ακόμα ανοίγματα. Από κει και μετά, οι δυναμικές γραμμές αποτελούν βασικό στοιχείο της σχεδίασης και πέραν του καπό βρίσκονται και στο πλάι, προσδίδοντας μία νότα δυναμισμού στο στιβαρό κατά τα άλλα προφίλ του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα μας οδηγούν στο πίσω μέρος. Εκεί ξεχωρίζει η LED λεπτή μπάρα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, αλλά και η μικρή αεροτομή στην οροφή, η οποία φιλοξενεί το τρίτο φως των φρένων.

Θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και οικονομική μπαταρία

Δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά από τη στιγμή που πρόκειται για το βασικό ηλεκτρικό της SEAT, τότε ο εξοπλισμός του με ένα μόνο ηλεκτρικό μοτέρ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Η μπαταρία που θα το εφοδιάζει θα ορίζεται περίπου στις 38 kWh, για να συμβάλει και αυτή με τη σειρά της στο χαμηλό κόστος απόκτησης που θα έχει.

Αναμένεται να λανσαριστεί το 2026

Έως σήμερα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ηλεκτρικό που ετοιμάζει η SEAT. Αυτή η συνθήκη δεν αποκλείεται να αλλάξει τον ερχόμενο Μάρτιο, όταν και είναι προγραμματισμένη να συμβεί ή ετήσια συνέντευξη Τύπου των SEΑΤ και CUPRA. Εκεί θα μάθουμε περισσότερα για το μέλλον των δύο εταιρειών και η αναφορά στο νέο ηλεκτρικό πόλης της ισπανικής μάρκας είναι κάτι που ελπίζουμε να συμβεί. Σε κάθε περίπτωση το λανσάρισμα του προσιτού ηλεκτρικού της SEAT υπολογίζεται για το 2026.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN