Να γιατί και οι Παρασκευές στο autotriti, θα ΄ναι διαφορετικές

Να γιατί και οι Παρασκευές στο autotriti, θα ΄ναι διαφορετικές

1.469 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2023)

Θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο χρήσιμοι. Με ακόμη πιο δημιουργική δουλειά και ακόμη πιο χρήσιμο περιεχόμενο. Save the next date: 3 Φεβρουαρίου. Μία Μεγάλη Έρευνα που θα συζητηθεί!

Αυτή η χρονιά «μπήκε με το δεξί» (διαβάστε πιο κάτω γιατί)! Με πολλή δημιουργική δουλειά από την ομάδα του AutoΤρίτη και τεράστια αγάπη - αναγνώριση από όλους εσάς, τους αναγνώστες και χρήστες. Δεσμευτήκαμε λοιπόν. Γιατί θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο χρήσιμοι. Με ακόμη περισσότερη δημιουργική δουλειά και χρήσιμο περιεχόμενο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοναδικό περιεχόμενο, όχι «τα συνηθισμένα» που κάνουν οι υπόλοιποι

Στο autotriti.gr δεν θα βρεις «απλά τα νέα της επικαιρότητα ή αγοράς», δεν θα βρεις «απλά test των νέων μοντέλων» όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Στο autotriti δημοσιεύεται μπαράζ περιεχομένου.
  • Μπαράζ, κάθε μέρα, χρήσιμης θεματολογίας που καλύπτει τους πάντες και τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο & προϊόντα, υπηρεσίες αυτοκινήτου.
  • Test από το μοναδικό στο είδος του autotriti Test Center (συγκρίσεις και καινοτόμες μετρήσεις που δεν γίνονται ούτε από γνωστά ευρωπαϊκά μέσα). Μετρήσεις που απαντούν σε καθημερινές απορίες του κοινού που ψάχνει να καλύψει -εξατομικευμένα- τις ανάγκες του.
  • Διαγωνισμούς που δίνουν την ευκαιρία σε εσάς τους πολύτιμους πιστούς πολύχρονους φίλους-αναγνώστες μας (30 χρόνια κοινής πορείας – παρέας, είναι αυτά!)  να κερδίσετε χρήσιμα και επώνυμα προϊόντας αυτοκινήτου.

Γιατί τον Φλεβάρη και οι Παρασκευές στο autotriti, είναι διαφορετικές;

Είπαμε δεσμευτήκαμε. Ο 1ος στον τομέα του δεν «το λέει», απλά «είναι»! Και το autotriti, 30 χρόνια -με την έξωθεν μαρτυρία (αναγνωστών και αγοράς) «είναι» το Νο.1!

Τον Φλεβάρη και τις Παρασκευές το Autotriti προσθέτει αξία!
Ξεκινάμε 3 Φεβρουαρίου > Με μία Μεγάλη Έρευνα (που θα συζητηθεί)!

Ραντεβού και KAΘΕ Παρασκευή (στις οθόνες και στα κινητά σας) 😊

Υ.Γ.: Η χρονιά μπήκε με το δεξί!

Η αγάπη σας μας έστειλε στα 9.000.000 επισκέψεις στις σελίδες μας!

Το Google μας επιβράβευσε με το ειδικό σηματάκι του, για τις επιδόσεις μας αφού τα θέματα του autotriti εμφανίστηκαν σε διάφορες αναζητήσεις 10.700.000 φορές!

Και στα Google Trends (το ειδικό εργαλείο της google) που αποτυπώνει σε πραγματικό χρόνο το πόσοι ψάχνουν για την αγορά αυτοκινήτου ή ενημέρωση γι αυτό με το όνομα κάθε μέσου της ελληνικής αγοράς. 70 στους 100 πληκτρολογούν autotriti (70% πληκτρολόγησαν στο 12μηνο της χρονιάς το autotriti). 15% το αμέσως επόμενο μέσο και κάτω από 4% (1%, 2%) όλα τα υπόλοιπα μέσα αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
STATHIS FORD
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel