• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στη νέα Mercedes-AMG C 63 Black Series (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της INDAV Design) ο 4λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας προβλέπεται να πλησιάσει τους 600 ίππους.

Νέα C-Class Black Series

Διαβάστηκε από 4854 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2017

Δείτε ψηφιακά πώς θα είναι η νέα Mercedes-AMG C 63 Black Series, η κορυφαία έκδοση της C-Class που φημολογείται πως θα έχει 600 ίππους, παίρνοντας αποστάσεις ασφαλείας από το αντίπαλον δέος, την BMW M4 GTS των 500 αλόγων.

 
Φαίνεται πως η νέα γενιά (W205) της Mercedes-AMG C 63 θα αποκτήσει -όπως και το προκάτοχο μοντέλο- έκδοση Black Series. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να δήλωσε το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, ότι δηλαδή η νέα C-Class Black Series είναι υπό συζήτηση και πως πρόκειται σύντομα να λάβει το ΟΚ για την παραγωγή.
 
Το παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε πως αποτελεί έκπληξη, με δεδομένη τη δημοφιλία της προηγούμενης C 63 Black. Αν τελικά όντως υπάρξει, αναμένεται να έχει αυξημένη απόδοση. Ο 4λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει στην C 63 S την μέγιστη τιμή του, 510 ίππους. Στην Black Series, όμως, προβλέπεται να πλησιάσει τους 600 ίππους, δίνοντας στο μοντέλο ένα τεράστιο προβάδισμα απέναντι στην BMW M4 GTS των 500 αλόγων.
   
Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, η νέα C 63 Black Series λογικά θα στηριχθεί στο coupe μοντέλο. Χάρη στη φαντασία και τις ψηφιακές δεξιότητες της INDAV Design, βλέπουμε πώς θα μπορούσε να είναι η κορυφαία έκδοση της Mercedes-Benz C-Class. Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως πέρσι ο κος Moers επιβεβαίωσε πως και η AMG GT θα ενταχθεί στην οικογένεια Black Series, με την έκδοση να αναμένεται προς το τέλος της «ζωής» του μοντέλου.