Η νέα De Tomaso P72 θα κατασκευαστεί σε μόνο 72 κομμάτια.

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η ισχύς θα πηγάζει από έναν V12 κινητήρα Ferrari ή κάποιο αμερικανικό V8 μοτέρ.

Το supercar θα προσφερθεί σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Βόρεια Αμερική.

Το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στον ξεχωριστό επιλογέα ταχυτήτων.

Nέα De Tomaso P72

2.344 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2019)

Η De Tomaso αναγεννήθηκε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood μέσω του νέου P72 supercar.


Η μεγάλη επιστροφή της De Tomaso έγινε χτες στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, σχεδόν 60 χρόνια ακριβώς από την ίδρυσή της. Η μάρκα για την αναγέννησή της αποφάσισε να λανσάρει την εντυπωσιακή P72 που φαίνεται ξεκάθαρα πως λαμβάνει έμπνευση από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960.

Eνώ η εξωτερική του σχεδίαση είναι επηρεασμένη από το P70 αγωνιστικό πρωτότυπο που δεν μπήκε ποτέ σε παραγωγή, αν και είχε την υπογραφή των Alejandro de Tomaso και Carroll Shelby, ο εσωτερικός διάκοσμος είναι υπερπολυτελής. Το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στον ξεχωριστό επιλογέα ταχυτήτων, τα φαντασμαγορικά καντράν και την επένδυση των καθισμάτων.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν γνωστές. Οι φήμες κάνουν λόγο πως η ισχύς θα πηγάζει από έναν V12 κινητήρα Ferrari ή κάποιο αμερικανικό V8 μοτέρ.

Η νέα De Tomaso P72 θα κατασκευαστεί σε μόνο 72 κομμάτια και η τιμή για το καθένα θα ξεκινάει από τις 750.000 ευρώ. Το supercar θα προσφερθεί σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Βόρεια Αμερική. Την επάνοδο της μάρκας έχει η εταιρεία Ideal Team Ventures (ITV) που πήρε θα δικαιώματα της De Tomaso το 2014, ενώ είναι η ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη και για την κατασκευή του Apollo Automobili.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN