Η Ford Performance παρουσιάζει μια σειρά από εξαρτήματα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με εταιρείες όπως οι Borla, KW, Remus και Roush. Μπορούν να παραγγελθούν από σήμερα για τα Fiesta ST, Focus ST και RS, αλλά και τη Mustang.

Ανάμεσα στο πλήθος των επιλογών συναντάμε ρυθμιζόμενη coilover ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 40 χλστ., αλλά και τροχούς αλουμινίου ελαφρύτερους ως και 15%.

Η Ford Performance προσφέρει μια σειρά από επιλογές για τον …επιλογέα του κιβωτίου, ακόμα και carbon, ενώ το κοντό 6άρι κιβώτιο για την χειροκίνητη Mustang, υπόσχεται πως μειώνει το χρόνο αλλαγής κατά 20%.

Ενδιαφέρον έχει το εξάρτημα που κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο και δεν είναι άλλο από το Ford Performance Drift Stick Concept. Σχεδιάστηκε ειδικά για το Focus RS και έχει την έγκριση του Ken Block.

Το Performance Calibration Power Packs προσφέρεται σε τρία στάδια και αφορά στο 5λιτρο V8 σύνολο της Mustang GT. Είναι σε θέση να ανεβάσει το όριο λειτουργίας του κινητήρα μέχρι και τις 7.500 σ.α.λ.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι κάτοχοι του Fiesta ST, αφού θα βρουν και αυτοί αξεσουάρ και μέρη της Ford Performance, όπως η εικονιζόμενη σπορ εξάτμιση.

Νέα Ford Performance Parts

4.618 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Η Ford Performance συνεργάζεται με εταιρείες όπως οι Borla, KW, Remus και Roush, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή γκάμα εξαρτημάτων για τα Fiesta ST, Focus ST & RS και Mustang, ανάμεσα στα οποία συναντάμε για 1η φορά στην Ευρώπη και Drift Stick…

Η Ford Performance παρουσιάζει μια σειρά από εξαρτήματα που αναβαθμίζουν την εμφάνιση, τον ήχο και τα οδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων επιδόσεων της γκάμας της. Δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με εταιρείες εξπέρ όπως οι Borla, KW, Remus και Roush και μπορούν να παραγγελθούν από σήμερα 1η Δεκεμβρίου στην Ευρώπη για τα Fiesta ST, Focus ST και RS, αλλά και τη Mustang.
 
Ανάμεσα στο πλήθος των επιλογών συναντάμε ρυθμιζόμενη coilover ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 40 χλστ., αλλά και τροχούς αλουμινίου ελαφρύτερους ως και 15%. Οι ανοξείδωτες εξατμίσεις προσφέρονται σε εκδόσεις δρόμου ή αποκλειστικά πίστας. Η Ford Performance προσφέρει μια σειρά από επιλογές για τον …επιλογέα του κιβωτίου, ακόμα και carbon, ενώ το κοντό 6άρι κιβώτιο για την χειροκίνητη Mustang, υπόσχεται πως μειώνει το χρόνο αλλαγής κατά 20%.
   
Το Performance Calibration Power Packs προσφέρεται σε τρία στάδια και αφορά στο 5λιτρο V8 σύνολο της Mustang GT. Είναι σε θέση να ανεβάσει το όριο λειτουργίας του κινητήρα μέχρι και τις 7.500 σ.α.λ. Η Roush Performance προσφέρει και κιτ υπερτροφοδότησης για το ίδιο μοτέρ, ανεβάζοντας την ισχύ του πάνω από τους 600 ίππους.
 
Ενδιαφέρον έχει το εξάρτημα που κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο και δεν είναι άλλο από το Ford Performance Drift Stick Concept. Σχεδιάστηκε ειδικά για το Focus RS και όπως αναμενόταν έχει την έγκριση του Ken Block. Μιλάμε για ένα ηλεκτρονικό χειρόφρενο στα πρότυπα των οχημάτων αγώνων ράλι, το οποίο χρησιμοποιεί τη λειτουργία «Drift Mode» του αυτοκινήτου, για άφθονο drift χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.

PEIRAIOS LEASING
test center