Νέα Lexus LC Hokkaido Edition αυστηρά για Ευρωπαίους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Lexus LC Hokkaido Edition αυστηρά για Ευρωπαίους

3.459 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2022)

Η Lexus αποκάλυψε μια νέα ειδική έκδοση του LC στην Ευρώπη που ονομάζεται «Hokkaido Edition».

Μόνο για την Ευρώπη

Μία ακόμα ξεχωριστή «πινελιά» θέλει να σώσει στην τρέχουσα γενιά της LC η Lexus, αποκαλύπτοντας για τις αγορές της Ευρώπης, μία καινούργια περιορισμένη έκδοση, την οποία και ονόμασε «Hokkaido Edition».  Η νέα έκδοση διαθέτει ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, ενώ η ονομασία της προέρχεται από το νησί Hokkaidο, που αποτελεί έναν πολυτελή ταξιδιωτικό προορισμό στην Ιαπωνία που φημίζεται για τα ηφαίστεια και τα ορεινά δάση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε κουπέ και κάμπριο

Η νέα Lexus LC Hokkaido είναι διαθέσιμη τόσο σε κουπέ όσο και σε κάμπριο, ενώ διακρίνεται από τις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, τη μαύρη μάσκα με το χρωμιωμένο πλαίσιο και τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Διατίθεται αποκλειστικά σε χρωματικές επιλογές Flare Red, Sonic Platinum, F White και Graphite, ενώ η LC κάμπριο διατίθεται με μαλακή οροφή από μαύρο ή κόκκινο ύφασμα.

Εσωτερικό στα χρώματα ηφαιστείου

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό μαύρου και σκούρου κόκκινου χρώματος. Ο λόγος της συγκεκριμένης χρωματικής επιλογής αντλεί την έμπνευσή της από την ηφαιστειακή φύση της περιοχής του Hokkaido. Παράλληλα στην κεντρική κονσόλα θα μπορέσει να βρει κάποιος μία διακριτική αλλά εμφανή ταμπέλα που θα αναγράφει τον αριθμό της μονάδας, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για μοντέλο περιορισμένης έκδοσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto