Η Mercedes προσθέτει ακόμα ένα μοντέλο στην ήδη μεγάλη γκάμα AMG GT, παρουσιάζοντας το νέο κάμπριο μοντέλο GT S Roadster.

Η νέα προσθήκη της γερμανικής φίρμας θα μπει ανάμεσα από τις AMG GT και AMG GT C.

Οι παραγγελίες για την Mercedes AMG GT S Roadster είναι ήδη ανοιχτές.

Νέα Mercedes AMG GT S Roadster

2.507 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Η Mercedes προσθέτει ακόμα ένα μοντέλο στην ήδη μεγάλη γκάμα AMG GT, παρουσιάζοντας το νέο κάμπριο μοντέλο GT S Roadster.

Η νέα προσθήκη της γερμανικής φίρμας θα μπει ανάμεσα από τις AMG GT και AMG GT C, ακολουθώντας μάλιστα τα βήματά τους παίρνοντας ισχύ από ένα 4.0 λίτρων biturbo V8 κινητήρα, ο οποίος έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει 522 ίππους και 670 Nm ροπής και θα συνεργάζεται με ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
 
Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα στην  Mercedes AMG GT S Roadster να πιάσει από στάση τα 100 χλμ/ώρα σε 3.8 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 308 χλμ./ώρα.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό, ενώ μέρος του στάνταρ εξοπλισμού είναι και οι ρυθμιζόμενοι αποσβεστήρες. Από κει και πέρα πέντε οδηγικά mode είναι στη διάθεση του οδηγού, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχουν τα κεραμικά φρένα για καλύτερη πέδηση. Η φίρμα αναφέρει επιπλέον πως για περισσότερο συναρπαστική οδήγηση έχει στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών το πακέτο AMG Dynamic Plus που μεταξύ άλλων προσφέρει περισσότερους ίππους στα M και Race modes, αλλά και ένα τιμόνι καλυμμένο από μικροΐνες, που συνδυάζεται με κίτρινα χαρακτηριστικά στα όργανα.
 
Το εσωτερικό είναι και αυτό παρόμοιο με τα υπόλοιπα GT Roadster, με το πακέτο AMG Silver Chrome Interior να αποτελεί αυτό του βασικού εξοπλισμού.
 
Οι παραγγελίες για την Mercedes AMG GT S Roadster είναι ήδη ανοιχτές, με τη μάρκα να ενημερώνει πως το μοντέλο θα φτάσει στις αγορές τον Ιούλιο του 2018.

ELASTIKA 2024
moto