Νέα Mercedes Vision AMG: Το μέλλον των ηλεκτρικών σεντάν
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes Vision AMG: Το μέλλον των ηλεκτρικών σεντάν

1.958 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2022)

Η Mercedes παρουσίασε τη νέα Vision AMG, ένα concept που προλογίζει πως θα μοιάζουν τα ηλεκτρικά σεντάν της φίρμας από το 2025 και έπειτα.

Έτσι θα μοιάζουν τα ηλεκτρικά σεντάν της Mercedes στο μέλλον

Στην παρουσίαση του Vision AMG concept προχώρησε η Mercedes θέλοντας να δώσει στο κοινό μια γεύση από το επερχόμενο ηλεκτρικό σεντάν υψηλών επιδόσεων που πρόκειται να φέρει στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φουτουριστικός σχεδιασμός με λείες επιφάνειες και μυώδη χαρακτηριστικά

Με 5.100 χλστ. μήκος, το concept είναι λίγο μακρύτερο από τη Μercedes-AMG GT 4Matic 4 Door και 147 χιλιοστά πιο μακριά από την Porsche Taycan. Το μέγεθος  είναι σημαντικό γιατί του δίνει την δυνατότητα να προσφέρει μεγάλους χώρους ενώ ανάμεσα στους δύο άξονες υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετηθεί μια μεγάλη μπαταρία. Όσον αφορά στην πλατφόρμα, το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στη νέα AMG.EA πλατφόρμα που αναπτύχθηκε ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε να μην είναι φουτουριστικός με την Vision AMG να ξεχωρίζει για τις μεγάλες και λείες επιφάνειες του ενώ την ίδια στιγμή, έχει έντονα μυώδη χαρακτηριστικά χάρη στους θόλους που προστατεύουν τους μεγάλους τροχούς που είναι εμπνευσμένοι από την Formula 1. Μπροστά τα φωτιστικά σώματα αποτελούνται από τρία στοιχεία που μας φέρνουν στο μυαλό το έμβλημα της μάρκας, η γρίλια αποτελεί μια μοντέρνα έκδοση της Panamericana ενώ δεν γίνεται να μην πέσει στο μάτι στην πολύ coupe οροφή. Πίσω, τα φωτιστικά σώματα αποτελούνται από τρεις λαμπτήρες σε κάθε πλευρά και μάλλον μιμούνται τις απολήξεις εξάτμισης που έχουν τα θερμικά μοντέλα.
 

Και άλλα μοντέλα θα βασίζονται στην AMG.EA πλατφόρμα

«Με αυτή τη μελέτη, προσφέρουμε τώρα μια πρώτη ματιά για το πώς μεταφέρουμε το DNA της AMG στο πλήρως ηλεκτρικό μέλλον, ξεκινώντας από το 2025», δήλωσε στην ανακοίνωση ο Philipp Schiemer, Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-AMG GmbH. Η Mercedes λέει ότι θα κατασκευάσει και άλλα μοντέλα πάνω στην πλατφόρμα AMG.EA, αφού δεν αναπτύσσει πλατφόρμες για μόνο ένα μοντέλο».

Έτσι θα μοιάζουν τα ηλεκτρικά σεντάν στο μέλλον
- Φουτουριστικό σε σχεδιασμό
- Με μεγάλες λείες επιφάνειες αλλά και μυώδες
- Έρχεται η έκδοση παραγωγής το 2025;
Σας αρέσει ο σχεδιασμός του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda