Η Τοyota Corolla GR Sport.

Η GR Sport θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη το 2020.

Η Corolla Trek.

Νέα Toyota Corolla GR Sport

10.727 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

Την GR Sport έκδοση για τη νέα Τοyota Corolla σε hatchback και Touring Sports παρουσίασε μόλις η ιαπωνική μάρκα, πριν την αποκαλύψει μπροστά στα μάτια του κοινού στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα.

Τι εστί GR Sport; Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη από τις τρεις εκδόσεις (οι άλλες δύο είναι η GR και η κορυφαία GRMN) που επιμελείται το τμήμα Gazoo Racing και είναι κάτι αντίστοιχο της έκδοσης R-Line του Golf ή της ST-Line του Focus, αφού οι πέρα από κάποιες επεμβάσεις στην εμφάνιση, δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις στα μηχανικά σύνολα του ιαπωνικού μικρομεσαίου.

Η Τοyota Corolla GR Sport λοιπόν ξεχωρίζει χάρη στο μαύρο φινίρισμα και τις μικρές τροποποιήσεις που λαμβάνουν χώρα στον εμπρός προφυλακτήρα, στους διαφορετικούς προβολείς ομίχλης και στις 18άρες ζάντες, ενώ πίσω, ο νέας σχεδίασης διαχύτης, το έμβλημα GR και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης εκφράζουν πιο άρτια το σπορ και νεανικό στυλ της έκδοσης.
 
Η GR Sport θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη στις αρχές του 2020 μόνο με τα δύο υβριδικά σύνολα με τον 1.800άρη και τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης, ενώ η φίρμα κάνει διαθέσιμο το αποκλειστικό εξωτερικό χρώμα Dynamic Gray (που βλέπετε στις εικόνες).

Στην Γενεύη θα ντεμπουτάρει και η Trek έκδοση που αφορά μόνο την Corolla Τouring Sports και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων. Πρόκειται για μια έκδοση με «περιπετειώδη» χαρακτηριστικά , με την απόσταση του μοντέλου να μεγαλώνει από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά και την Corolla να εξοπλίζεται με αρκετά προστατευτικά τόσο στο εμπρός και στο πίσω μέρος όσο και το πλάι. Η Trek έκδοση θα γίνει διαθέσιμη αυτόν τον Αύγουστο.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, καθώς από τις 5 Μαρτίου θα βρίσκόμαστε στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων, θα σας μεταφέρουμε, και με Live ανταποκρίσεις ό,τι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto