• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέα Toyota Corolla

30.670 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/5/2016

Η 11η γενιά του εμβληματικού μοντέλου της Toyota αναβαθμίζεται και αποκτά ακόμη πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση όπως και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας της ιαπωνικής φίρμας.

 
What is new
Νέα σχεδίαση 
Με προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας
Βελτιωμένη γκάμα κινητήρων
Διαθέσιμη από το καλοκαίρι στην Ευρώπη

Η Toyota Corolla είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας, το οποίο διατίθεται σε 150 χώρες παγκοσμίως και το οποίο καταλαμβάνει περίπου το 20% των παγκόσμιων πωλήσεων της μάρκας. Επομένως, ακόμη και η πιο μικρή αλλαγή -όπως καταλαβαίνετε- είναι πολύ σημαντική. Πόσο, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση στην οποία η 11η γενιά του μοντέλου αποκτά ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση και σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

 
 • Χρίστος

  Κάποτε ήταν καλή, σήμερα που κατασκευάζεται στην Τουρκία είναι ψεύτικη ως κατασκευή, κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά και ξεχάστε και την αξιοπιστία..

    4
 • Τακαρος

  Αθάνατη η corolla-ρα!!!!!!!!!!!!!!! Είχα την 6η γενιά!!! Τέτοια ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ στους δρόμους ενώ κουβαλάνε 27 χρόνια στη πλάτη τους!!!!!!!! Μαύρα σκυλιά από Ιαπωνία!!! Δυστυχώς η 11η γενιά κατασκευάζεται εντός Ευρώπης και δεν έχει σε έκδοση λίφτ-μπάκ και στέσιον βάγκον!!!! Να βγάλουν τώρα!!!!

    4
 • Δημήτρης

  Εκεί που πραγματικά θέλει βελτίωση είναι η στιβαρότητα.Στο αμερικανικό small overlap crash test διαλύθηκε. Ο οδηγός σε τέτοια πλαγιομετωπικη δεν είχε ελπίδα, τη στιγμή που το συγκεκριμένο τέστ το πέρασαν με επιτυχία :golf jetta Mazda 3 civic.Ακόμα και το kia ηταν καλύτερο. Όσον αφορά την αξιοπιστία πλέον δεν υπάρχει όπως παλιά. Εγώ είχα μια του 98.Μηδέν προβλήματα. Μηδέν κατανάλωση λαδιού.