• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H νέα αυτή έκδοση χαρακτηρίζεται από το Onyx Black μαύρο χρώμα στην οροφή, στο καπό και στους πλαϊνούς καθρέπτες.

Το Αdam βρίσκεται στις αγορές από το 2013.

Η Οpel με την πολιτική της να προσφέρει πολλές εκδόσεις για το Αdam ακολουθεί το παράδειγμα άλλων μοντέλων.

Nέα έκδοση για Opel Adam

Διαβάστηκε από 3133 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

Η Οpel παρουσίασε νέα έκδοση για το Αdam μοντέλο της, προσδίδοντας του Οnyx Black χρώμα σε οροφή, καπό και καθρέπτες.

 
 H Opel ανακοινώσε μια νέα έκδοση για το Adam μοντέλο της ονόματι Black Jack μετά από πολλές άλλες που έχουν προηγηθεί όπως η Rocks, Rocks S, Unlimited, Black and White και Rocks Unlimited.

H νέα αυτή έκδοση χαρακτηρίζεται από το Onyx Black μαύρο χρώμα στην οροφή, στο καπό και στους πλαϊνούς καθρέπτες. Με τόσες πολλές επιλογές στα χρώματα όχι μόνο σε αυτήν την έκδοση αλλά και στις προηγούμενες που έχουν προηγηθεί είναι αδύνατον κάποιος να μην μπορέσει να βρει αυτό που ψάχνει.
 
Η Οpel με την πολιτική της να προσφέρει πολλές εκδόσεις για το Αdam ακολουθεί το παράδειγμα άλλων μοντέλων όπως για πχ. το DS3 και το 500αράκι της Fiat. O αντιπρόεδρος πωλήσεων της Οpel, κ. Peter Küspert δήλωσε για την νέα έκδοση του Αdam: « Mε την έκδοση Βlack Jack, το Αdam μπορεί να προσφέρει ένα ξεχωριστό στυλ και εμφάνιση για κάθε πελάτη». 

Το Αdam βρίσκεται στις αγορές από το 2013 και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η εταιρεία ετοιμάζει το αυτοκίνητο της νέας γενιάς για να το διαδεχτεί το 2019. Ωστόσο, αυτό ήταν πριν η General Motors αποφασίσει να πουλήσει την Opel στο PSA Group.

Θα πρέπει να περιμένουμε το νέας γενιάς Adam το 2019;

Tags: OPEL, BLACK JACK, ADAM