Μία νέα έκδοση του ΜΙΝΙ Cooper John Cooper Works θα προσφέρει η εταιρεία.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα αφορά αποκλειστικά την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Νέα έκδοση του MINI Cooper JCW

2.615 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2018)

Μία νέα έκδοση του ΜΙΝΙ Cooper John Cooper Works θα προσφέρει η εταιρεία, την οποία και αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τις προσεχείς ημέρες.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα αφορά αποκλειστικά την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και θα χαρακτηρίζεται από ένα πορτοκαλί χρώμα. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της μάρκας έδωσαν την ονομασία Mini John Cooper Works International Orange Edition.
 
Η νέα αυτή έκδοση του Hardtop ΜΙΝΙ Cooper JCW, εκτός από το έντονο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο θα τονίζεται ακόμα περισσότερο με τα μαύρα χαρακτηριστικά που έχουν πάρει θέση σε όλο το αμάξωμα, θα επωφεληθεί ακόμα από ζάντες 18 ιντσών συνδυασμένες με ελαστικά επιδόσεων. Επιπλέον εγκατεστημένο θα είναι και ένα σύστημα εξάτμισης JCW Pro.
Από κει και πέρα οι ιδιοκτήτες του μοντέλου θα έχουν στη διάθεσή τους μιας πανοραμική οροφή, το σύστημα keyless, ένα μαύρο εσωτερικό με θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, ηχοσύστημα Harman Kardon, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, head-up display, αλλά και ένα πρόγραμμα πλοήγησης.
 
Το Mini John Cooper Works International Orange Edition θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το ερχόμενο Σάββατο στις 14 Ιουλίου, ενώ το κόστος απόκτησης ξεκινά από 39.900 δολάρια (περίπου 34.000 ευρώ).

SPRING CHECK MERCEDES
peugeot