Η Toyota συνεργάστηκε με την JBL για να δημιουργήσει μία ειδική έκδοση για το C-HR η οποία πήρε την ονομασία Neon Lime.

Η νέα έκδοση του ιαπωνικού SUV θα έχει περιορισμένη παραγωγής στις 2.000 μονάδες.

Το μοντέλο θα συνοδεύεται από το πακέτο 360⁰ JBL Music Experience.

Για την ειδική έκδοση, η Toyota επέλεξε το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Νέα έκδοση του Toyota C-HR

5.445 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2019)

Η Toyota συνεργάστηκε με την JBL για να δημιουργήσει μία ειδική έκδοση για το C-HR η οποία πήρε την ονομασία Neon Lime.

Η νέα έκδοση του ιαπωνικού SUV θα έχει περιορισμένη παραγωγής στις 2.000 μονάδες και θα διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα ήχου από την συνεργαζόμενη JBL. Συγκεκριμένα το μοντέλο θα συνοδεύεται από το πακέτο 360⁰ JBL Music Experience. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει ένα σύνολο JBL ηχείων αλλά και μια εξάμηνη συνδρομή στην μουσική υπηρεσία Deezer. Τα μπροστινά σπορ καθίσματα, τα οποία λέγεται ότι έχουν λανσαριστεί ειδικά για αυτό το μοντέλο, είναι τυλιγμένα σε μαύρο δέρμα αλλά και Alcantara.
 
Περνώντας στο εξωτερικό μέρος, το εν λόγω μοντέλο έχει λάβει ένα αποκλειστικό πρασινοκίτρινο χρώμα που ονομάζεται Neon Lime. Η απόχρωση συνδυάζεται με μαύρη οροφή και ζάντες 18 ιντσών ίδιου χρώματος.
 
Για την ειδική έκδοση, η Toyota επέλεξε το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συνδυάζει βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για να παράγει συνολική απόδοση 122 ίππων. Μάλιστα η μάρκα ισχυρίζεται πως «με το συγκεκριμένο σύστημα θα οδηγείτε με μηδενικές εκπομπές ρύπων για περισσότερο από 50 τοις εκατό του χρόνου».
 
Το νέο Toyota C-HR Neon Lime παρουσιάστηκε στις γαλλικές Aλπεις, στο πλαίσιο του JBL Snow Party Event, παρουσία διάσημων DJ και πολυάριθμων VIP. Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αυτό το μήνα, με την τιμολόγηση να ανακοινώνεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.     

Διαβάστε περισσότερα για το TOYOTA C-HR