• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εμπρός μέρος παρατηρούμε αλλαγές στη γρίλια, στα φώτα ημέρας, στον προφυλακτήρα, και στους προβολείς ομίχλης.

Στο πίσω μέρος η κύρια αλλαγή εντοπίζεται στα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό έχουμε ανασχεδιασμένο τιμόνι και επιλογέα με διαφορετικό σχήμα.

Νέα νιότη για το 308

5.529 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2017

Η Peugeot προχωράει στην ανανέωση του μικρομεσαίου μοντέλου της και βλέπουμε κάποιες πρώτες εικόνες που δείχνουν ότι οι αλλαγές είναι περιορισμένες αλλά ικανές να του δώσουν έναν φρέσκο αέρα.

 
Η Peugeot ετοιμάζεται να λανσάρει το ανανεωμένο 308 αργότερα μέσα στη χρονιά και αν είναι όπως αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν έχουν αλλάξει και πολλά.

Αυτές οι φωτογραφίες ανέβηκαν σε forum το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με Peugeot και δείχνουν ελαφρές αλλαγές τόσο μπροστά όσο και πίσω στις οποίες περιλαμβάνονται, νέα γρίλια, πιο σύγχρονα LED φώτα ημέρας, ελαφρώς αλλαγμένος μπροστά προφυλακτήρας με καινούριους προβολείς ομίχλης και κάπως διαφορετικά πίσω φώτα. Αντίθετα με ότι πίστευαν ορισμένοι το Peugeot 308 του 2018 δε θα εξοπλιστεί με το iCockpit που πρωτοείδαμε στο 3008. ΑντΆ αυτού θα εξοπλίζεται με παραδοσιακά, αναλογικά όργανα, ελαφρώς αλλαγμένο τιμόνι και διαφορετικού σχήματος επιλογέα ταχυτήτων που από ό,τι φαίνεται θα είναι και οι μόνες αλλαγές στο εσωτερικό.

Λόγω της μυστικότητας που υπάρχει από τους υψηλά ιστάμενους στην εταιρεία δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους κινητήρες του ανανεωμένου 308, ωστόσο, η έκδοση GTI είναι πιθανό να αυξήσει λίγο την ιπποδύναμή της, όπως συνέβη και με τους κύριους αντιπάλους (π.χ. ανανεωμένο Golf GTI).

Περιμένουμε το ανανεωμένο Peugeot 308 του 2018 να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες ενώ το επίσημο ντεμπούτο του αναμένεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το φθινόπωρο.