Οι πρώτες εικόνες του μοντέλου.

Nέο Airflow Vision Concept

2.240 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2020)

Μεγάλους χώρους για τους επιβάτες, υψηλή τεχνολογία και άνεση είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η σχεδίαση των νέων μοντέλων της Fiat-Chrysler.

Στην ανακοίνωση ότι θα παρουσιάσει στην Έκθεση CES ένα νέο concept με την ονομασία Airflow Vision προχώρησε η Fiat Chrysler Automobiles. To όνομά του είναι δάνειο από το μοντέλο παραγωγής της Chrysler που βρισκόταν στις γραμμές παραγωγής της εταιρείας από το 1934 έως το 1937, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια μάρκα θα ανήκει το concept.

Η FCA αναφέρει ότι το Airflow Vision είναι μια "νέα ιδέα που δίνει μια γεύση για τα οχήματα μεταφοράς του μέλλοντος, εξετάζοντας πώς ο οδηγός και οι επιβάτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με προηγμένες τεχνολογίες".
.
Το εσωτερικό του Airflow Vision τραβά τα βλέμματα καθώς η FCA δηλώνει ότι η καμπίνα σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία χρησιμοποιώντας εξελιγμένα γραφικά υψηλής αντίθεσης και προσεγμένες λεπτομέρειες που προσφέρουν μια καθαρή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Η καμπίνα εξοπλίζεται με πολλαπλές οθόνες: δύο υπάρχουν στην κεντρική κονσόλα, μία πίσω από το τιμόνι, μία στο ταμπλό της πλευράς του συνοδυγού και άλλες δύο για τους πίσω επιβάτες.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μόνο τέσσερα καθίσματα τύπου "lounge" που προσφέρουν "μέγιστο χώρο για τα πόδια, χώρο για τους ώμους και προσωπικό χώρο αποσκευών για κάθε επιβάτη". Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό περιλαμβάνουν suede υψηλής ποιότητας και δέρμα.

Mαζί με το Airflow Vision, στην Έκθεση CES θα βρεθεί και το Centoventi Concept που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Γενεύη και λέγεται πως είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο θα βασιστεί το επόμενο Panda.

AUTOFIT PASXA
skoda