6 φωτογραφίες »

Νέο DS 7 Crossback Ligne Noire: Avant-garde ωδή στο μαύρο

7.768 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Η ναυαρχίδα της DS έλαβε μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση που δίνει έμφαση στην παρουσία του μαύρου χρώματος σε όλο το αυτοκίνητο και τονίζει περαιτέρω τον avant-garde χαρακτήρα του γαλλικού SUV.

Mια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το DS 7 Crossback λανσάρει η γαλλική φίρμα-μέλος του ομίλου Stellantis (Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Opel). Το όνομά της είναι «Ligne Noire» (Black Line στα αγγλικά) και όπως καλά καταλάβατε, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του μαύρου χρώματος σε όλο το αυτοκίνητο.


Το πίσω μέρος του DS 7 Crossback Ligne Noire.

Το πίσω μέρος του DS 7 Crossback Ligne Noire.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το γαλλικό premium SUV λοιπόν γίνεται διαθέσιμο σε μαύρη απόχρωση, αλλά και σε ακόμη 5 χρώματα αμαξώματος, ενώ εξοπλίζεται επίσης με μαύρο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα, σκούρα φώτα, μαύρες ράγες οροφής  και άλλες μαύρες λεπτομέρειες διάσπαρτες σε όλο το αμάξωμα. Η καμπίνα διατίθεται με επένδυση από δέρμα χρώματος γκρι της πέρλας ή μαύρη αλλά σε κάθε περίπτωση εξοπλίζεται επίσης με δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά καθίσματα, Nappa δέρμα και πολλά άλλα καλούδια που σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι μέσα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Mατιά στο εσωτερικό.

Mατιά στο εσωτερικό.


Η έκδοση Ligne Noire είναι πλούσια σε εξοπλισμό και περιλαμβάνει περιστρεφόμενους προβολείς DS Active LED Vision, εμπρός και πίσω βοήθεια στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες 19 ιντσών από αλουμίνιο ενώ στις Plug-in υβριδικές εκδόσεις, το SUV εξοπλίζεται επίσης με το σύστημα DS Active Scan Suspension που ελέγχει το οδόστρωμα για λακκούβες και ρυθμίζει την ανάρτηση ανάλογα.

To DS 7 Crossback στην έκδοση Ligne Noire προσφέρεται με τον BlueHDi κινητήρα των 130 ίππων από 45.500 ευρώ, στην βενζίνη υπάρχει ο Puretech των 180 ίππων από 47.000 ευρώ ενώ υπάρχουν δύο Plug-in εκδόσεις στα 225 και τα 300 άλογα με τις τιμές να ξεκινούν από 55.900 και 61.400 ευρώ αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα, το DS 7 Crossback τιμάται από 34.760 ευρώ στην έκδοση με τον 1.200άρη PureTech των 130 ίππων , από 36.790 με τον 1.600άρη των 180 ίππων ενώ οι τιμές του με τον 1,5 λίτρων BlueHDi αρχίζουν από 37.000 ευρώ. H τετρακίνηση Plug-in υβριδική έκδοση τιμάται στην Ελλάδα από 51.840 ευρώ στην έκδοση So Chic.

Οι μαύρες λεπτομέρειες στα πίσω φώτα.

Οι μαύρες λεπτομέρειες στα πίσω φώτα.

 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
SEAT