• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν το επερχόμενο ακόμα πιο σκληροπυρηνικό Ford Focus RS στην πίστα του Ring. Είναι όμως επίσημο;

Μεγάλη αεροτομή παρατηρείται στο πίσω μέρος, η οποία προσθέτει μεγαλύτερες κάθετες δυνάμεις (downforce) για να στρίβει σαν... τρένο.

Νέο Focus RS500 ή και όχι

3.357 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2016

Νέες κατασκοπευτικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν το επερχόμενο Ford Focus RS500 στην πίστα του Nurburgring, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή…

 
Τελικά οι φήμες που ήθελαν τη Ford να κατασκευάζει σκληροπυρηνική έκδοση του... σκληροπυρηνικού Focus RS, φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν το επερχόμενο Ford Focus RS, το οποίο θα ακολουθεί τα χνάρια του RS500, κατά την περίοδο δοκιμών εξέλιξης του.

Βέβαια, οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται να αλλάξουν εντελώς το τοπίο των εξελίξεων, μιας και λέγεται πως το συγκεκριμένο concept δεν ανήκει στη Ford, αλλά σε κάποιο βελτιωτικό οίκο, ο οποίος πειραματίζεται πάνω στο νέο Ford Focus RS.

Παράλληλα υπάρχουν αναφορές που θέλουν την Ford να μην σκέφτεται καν το λανσάρισμα ενός νέου RS500 μιας και το «απλό» RS έχει ήδη πραγματοποιήσει δυναμική είσοδο στο χώρο της αυτοκίνησης.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του φημολογούμενου μοντέλου, θα το κρίνει η εμπορική πορεία του Focus RS και το κατά πόσο στην Ford θα κρίνουν πως οι πελάτες τους θέλουν κάτι ακόμα πιο δυνατό και γρήγορο.

Tags: FORD FOCUS, rs, rs500