• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αποκλειστικά με κινητήρα 1,2 λτ. και με κατανάλωση 4,8 λτ./100 χλμ. το νέο Ford Ka+ εστιάζει πλήρως στις ανάγκες του ευρωπαϊκού κοινού.

Το νέο Ford Ka θα φέρει πλέον το «+» στην ονομασία του προκειμένου να τονίσει τη διαφορετικότητά του και την υπεροχή του έναντι του μοντέλου που αντικαθιστά.

Νέο Ford Ka+

27.115 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/9/2016

Η Ford παρουσίασε τη νέα τρίτη γενιά του Ford Ka+, η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους, ερχόμενο να παίξει το ρόλο όχι μόνο του νέου μίνι μοντέλου της εταιρείας, αλλά και του φθηνότερου Ford στη γκάμα.

 
What is new
- Με κινητήρα 1,2 λτ.
- Πεντάθυρο αμάξωμα 
- Το πιο προσιτό Ford
- Στην Ελλάδα στα τέλη του έτους

Το νέο Ford Ka θα φέρει πλέον το «+» στην ονομασία του προκειμένου να τονίσει τη διαφορετικότητά του και την υπεροχή του έναντι του μοντέλου που αντικαθιστά. Η τρίτη γενιά του λιλιπούτειου Ford παρουσιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια και πλέον δεν αποτελεί συμπαραγωγή με τη Fiat (όπως συνέβαινε με το προηγούμενο μοντέλο που είχε DNA από Fiat 500).

Το νέο Ford Ka+ έχει εστιάσει στις ανάγκες του ευρωπαϊκού αγοραστικού κοινού, προσφέροντας σε ένα compact αμάξωμα ικανοποιητικούς χώρους και αρκετά στοιχεία πρακτικότητας. Παράλληλα έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει στον οδηγό ευχάριστη και απολαυστική οδηγική συμπεριφορά. Το κυριότερο ωστόσο είναι πως η Ford έχει κρατήσει χαμηλά το κόστος αγοράς του νέου Ka+, το οποίο αναμένεται να είναι το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας της. Η διάθεσή του στη χώρα μας θα ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς και η τιμή του αναμένεται να είναι χαμηλότερη από 10.000 ευρώ.

Tags: FORD KA
 
 • alekos

  Αισχρό αμάξι....Μόνο για τη Βραζιλία κάνει....Για μία ακόμη φορά οι Γερμανοί κατώτεροι των περιστάσεων....

    12
 • Θανάσης

  Χειρότερο και απο εκείνο το Mitsubishi.δηλαδη τους άρεσε αυτο και είπαν θα γίνει επιτυχία;

    9
 • chris

  Τέτοιου είδους αυτοκίνητα δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 5 αντε 6 χιλιάρικα. Το κατω από τα 10 χιλιάρικα σημαίνει πως είναι πανάκριβο. Μην εκλαμβάνουμε τα δέκα χιλιάρικα στην Ελλάδα ως ταρίφα του φθηνού αυτοκινήτου. Αυτή πρέπει να κατεβεί στα 5 χιλιάρικα. Στη Βραζιλία που κατασκευάζεται το ΚΑ πόσο κοστίζει;

    6
 • kwstantinos222

  Δεν ξέρετε που σας παν τα πέντε Ποιό Kia? Ποιό Mitsubishi? Τα wv up και όλα τα αντίγραφα του φυσικά τα έχετε δει? Έχετε μπει μέσα? Το Fiat 500 που εχει 15000 τ αξίζει? Είμαι πρώην κάτοχος ford Fiesta 2007 και έκανα μεγάλη έρευνα αγοράς για καινούριο αυτοκίνητο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ka+ το είδα και το οδήγησα όπως και αλλά αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών!!Η ποιότητα κατασκευής του είναι της τάξεως των 13 με 15000 αυτοκίνητου οποιασδήποτε αντιπροσωπίας είναι αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το αυτοκίνητο αυτό είναι city car μη μπερδεύεστε

    1
 • ΓΙΑΝΝΗΣ

  Σχεδιαστικά είναι πανομοιότυπο με το kia pikanto και το μόνο που το διαφοροποιεί είναι η εμπρός μάσκα. Εξ άλλου η παγκοσμιοποίηση έχει επηρεάσει και τις αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες εξελίσουν μοντέλα σε κοινά δάπεδα και κυρίως με κοινούς κινητήρες - λόγω κόστους. Γενικά το ka είναι ένα αδιάφορο σχεδιαστικά αυτ/το το οποίο προορίζεται αποκλειστικά στις φτωχές χώρες του ευρωπαϊκού νότου, όντως υπερκοστολογημένο..!!

    1
 • τα ιδια λεφτα με αιγκο,απ

  και παντα εχει,αλλα ειναι μεγαλυτερο ,οπως το ντατσια,μια χαρα ειναι.

    1