5 φωτογραφίες »

Το e-Soul Cargo είναι μία ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του συμβατικού e-Soul.

Νέο Kia e-Soul Cargo

2.971 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2020)

Το νέο e-Soul Cargo παρουσίασε η Kia το οποίο αποτελεί μία νέα έκδοση του ηλεκτρικού e-Soul για όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν αυξημένο χώρο φόρτωσης και μηδενικούς ρύπους.


Η παρουσίαση του ελαφρύ επαγγελματικού οχήματος έγινε στην Ολλανδία και το νέο e-Soul Cargo παρουσιάζεται ως η «γέφυρα» έως ότου φτάσει μια νέα γενιά ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων. Δίνοντας τον ορισμό, το e-Soul Cargo είναι μία ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του συμβατικού e-Soul που έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά μικρών και μεσαίων πακέτων.
 
Ως μέρος της μετατροπής, τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί για να επιτρέψουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Το μοντέλο έχει επίσης εξοπλιστεί με ένα μεταλλικό δάπεδο φόρτωσης που διαθέτει έξι άγκιστρα και πόρτα που παρέχει εύκολη πρόσβαση στο καλώδιο φόρτισης που είναι κρυμμένο κάτω από το δάπεδο. Επίσης διαθέτει μία μεταλλική σχάρα που χωρίζει το χώρο επιβατών από την περιοχή φορτίου.
 
Δεδομένου ότι το e-Soul Cargo βασίζεται στο οδικό μοντέλο, του δίνει τη δυνατότητα να εξοπλίζεται με πολλά χαρακτηριστικά άνεσης και πολυτέλειας. Οι οδηγοί θα βρουν θερμαινόμενα και αεριζόμενα δερμάτινα καθίσματα, ένα θερμαινόμενο τιμόνι και ένα σύστημα ήχου Harman Kardon premium. Το μοντέλο διαθέτει επίσης προσαρμοζόμενο cruise control και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 10,25 ιντσών με τις υπηρεσίες TomTom Live Services, καθώς και συμβατότητα με Android Auto και Apple Carplay.
 
Η ισχύς παρέχεται από μια μπαταρία 64 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα που με τη σειρά του προσφέρει 204 ίππους και 395 Nm ροπής. Αυτό επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 7,9 δευτερόλεπτα και να ταξιδέψει για περίπου 452 χιλιόμετρα έως ότου χρειαστεί να φορτιστεί.
 
Όπως φαίνεται το Kia e-Soul Cargo θα προσφερθεί αποκλειστικά στην Ολλανδία με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 39.077 ευρώ. Τέλος η Kia σημειώνει πως το e-Soul Cargo μπορεί «εύκολα να μετατραπεί σε επιβατικό αυτοκίνητο»!

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER