Νέο Opel Zafira-e Life κατάλληλο για κάμπινγκ!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Opel Zafira-e Life κατάλληλο για κάμπινγκ!

2.847 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2022)

Το αμιγώς ηλεκτρικό Zafira-e Life Crosscamp Flex παρουσίασε η Opel, για όσους θέλουν ένα ηλεκτρικό βαν κατάλληλο για εκδρομές το οποίο να προσφέρει όλες τις ανέσεις σε έως και τέσσερις επιβάτες!

Φιλοξενεί έως και 4 άτομα

Το προηγούμενο έτος η Opel παρουσίασε το πετρελαιοκίνητο, Zafira Life Crosscamp, ωστόσο σήμερα ήρθε η ώρα για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου να κάνει πρεμιέρα. Ο λόγος για το Opel Zafira-e Life Crosscamp Flex, στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν έως και τέσσερα άτομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με κάθισμα που γίνεται κρεβάτι και σκηνή στην οροφή

Στο μπροστινό μέρος το Zafira-e Life Crosscamp Flex εξοπλίζεται από ένα ζευγάρι περιστρεφόμενων καθισμάτων έως και 180 μοίρες, ενώ το πίσω κάθισμα τύπου πάγκου μπορεί να μετατραπεί σε διπλό κρεβάτι, την ώρα που ακόμα ένα διπλό κρεβάτι δίνει το παρών χάρη στην αναπτυσσόμενη οροφή που θυμίζει αντίσκηνο. Στο εσωτερικό κρύβεται μία μικρή κουζίνα με όλα τα κομφόρ, όπως φούρνο υγραερίου, νεροχύτη, ψυγείο και ντουλάπια, μαζί με ξεχωριστά δοχεία για πόσιμο νερό και λύματα.

Με έξτρα μπαταρία και 322 χλμ. αυτονομία

Όπως και με το στάνταρ Zafira-e Life που έκανε το ντεμπούτο του το 2020, η… «εξοχική» έκδοση του κινείται χάρη στον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 136 ίππων και 260 Nm ροπής. Η μπαταρία που προσφέρει την ενέργειά της είναι ιόντων λιθίου 75 kWh και τοποθετημένη στο δάπεδο, ενώ η αυτονομία φτάνει τα 322 χιλιόμεττρα, σύμφωνα με τη μάρκα. Μέσω γρήγορου φορτιστή DC 100 kW, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί στο 80 τοις εκατό σε 48 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μηχανικοί της Opel έχουν προσθέσει και μία έξτρα μπαταρία 95 Ah για την τροφοδοσία των ανέσεων προκειμένου να μην καταναλώνεται ενέργεια από την μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
NISSAN