6 φωτογραφίες »

Οι τιμές του Skoda Enyaq iV SportLine δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Νέο Skoda Enyaq iV SportLine

5.262 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2021)

Η Skoda επεκτείνει τη γκάμα του ηλεκτρικού Enyaq iV προσφέροντας μία νέα πιο σπορ έκδοση. Ιδού το Skoda Enyaq iV SportLine.


Η νέα SportLine έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Skoda Enyaq iV μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου. Ως βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα το νέο μοντέλο διαθέτει μικρότερη απόσταση από το έδαφος, ζάντες αλουμινίου 20 ή 21 ιντσών και άφθονες μαύρες λεπτομέρειες.
 
Ξεκινώντας από τις τελευταίες μπορεί κάποιος να τις βρει στους δύο προφυλακτήρες, τα καπάκια των καθρεπτών, το πλαίσιο των παραθύρων, στο σήμα της εταιρείας, περιφερειακά της γρίλιας και στην αεροτομή που δεσπόζει στο τέλος της οροφής. Στο εσωτερικό το Skoda Enyaq iV SportLine λαμβάνει ένα ζεύγος καθισμάτων που προσφέρουν καλύτερη στήριξη, ενώ τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και ανθρακονημάτινες στιλιστικές «πινελιές».
 
Η απόσταση από το έδαφος της συγκεκριμένης έκδοσης έχει μειωθεί κατά 15 χιλιοστά μπροστά και 10 χιλιοστά πίσω, βοηθώντας έτσι στον καλύτερο χειρισμό και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη του σπορ στοιχείου.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων θα υπάρχουν τρεις επιλογές. Αρχικά θα είναι διαθέσιμα το Enyaq iV 60 (180 ίππους) και το Enyaq iV 80 (204 ίππους) που θα συνδυάζονται με μπαταρία 82kWh και αυτονομία έως 520 χιλιόμετρα. Τα δύο μοντέλα έρχονται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και κίνηση στους πίσω τροχούς. Αργότερα όμως θα προστεθεί και η έκδοση Enyaq iV 80x με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, ένα σε κάθε άξονα για να επιτυγχάνεται τετρακίνηση και ισχύ 265 ίππων.
 
Οι τιμές του Skoda Enyaq iV SportLine δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

CORAL GAS PASXA
fiat