Στη φαρέτρα των κινητήριων συνόλων, το νέο Pick-Up αναμένεται να λάβει έναν 2,2 diesel κινητήρα απόδοσης 181 ίππων και 420 Νm ροπής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσφερθεί σε τέσσερις εκδόσεις.

Nέο SsangYong Pick-Up

4.360 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2018)

To νέο της Pick-Up ανακοίνωσε η κορεάτικη SsangYong. Διαβάστε πότε θα παρουσιαστεί, τα μοτέρ αλλά και τις πρώτες τιμές του. Γνωρίστε το.

Το νέο της αντιπρόσωπο στην ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη κατηγορία των Pick-Up ανακοίνωσε η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία SsangYong, με την παρουσίαση του να αναμένεται να γίνει στο Salon de l Automobile 2018, τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη.

To νέο της μοντέλο έχει την ονομασία Rexton Sports ή αλλιώς Q200, θα βασίζεται πάνω στο μελλοντικό Rexton SUV και θα έχει 1 τόνο ωφέλιμου φορτίου και τρεις τόνους ρυμούλκησης. Σύμφωνα με την μάρκα, το Q200 προορίζεται για πελάτες που απολαμβάνουν την περιπετειώδη ζωή στην εξοχή και οι εκδρομές είναι για αυτούς συχνό φαινόμενο.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσφερθεί σε τέσσερις εκδόσεις (Wild, Αdventure, Prestige και Noblesse), με την βασική έκδοση να περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της καλούδια, όπως ηλεκτρονικούς καθρέπτες, LED φώτα, 17άρες ζάντες αλουμινίου, cruise control, air-condition, Bluetooth αλλά και μια σειρά συστημάτων ασφαλείας.

Στη φαρέτρα των κινητήριων συνόλων, το νέο Pick-Up αναμένεται να λάβει έναν 2,2 diesel κινητήρα απόδοσης 181 ίππων και 420 Νm ροπής σε συνεργασία με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ είναι πολύ πιθανόν να λάβει και ένα 2,0 λτ. μοτέρ βενζίνης με απόδοση που θα «φλερτάρει» με τους 225 ίππους.

Η τιμή του για την αγορά της Νότιας Κορέας ξεκινά από τις 18.570 ευρώ ενώ η παρουσία του στις αγορές της Ευρώπης είναι σίγουρη.

Toyota
moto