Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας turbodiesel 4,5 λίτρων.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται ακόμα με αναβαθμισμένη ανάρτηση.

Νέο Τoyota Land Cruiser Namib

4.687 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Η γενιά αυτή μπορεί να κατασκευάζεται εδώ και 35 χρόνια με ελάχιστες διαφοροποιήσεις αλλά συνεχίζει να σημειώνει σημαντικές πωλήσεις.


Αδιάκοπα μέχρι και στις μέρες μας συνεχίζεται ο κύκλος ζωής του Toyota Land Cruiser γενιάς J70, αφού αν και πρωτοπαρουσιάστηκε το 1984, συνεχίζει να κατασκευάζεται και να πωλείται κυρίως στις χώρες της Αφρικής.

Η Τοyota μάλιστα προσφέρει στο μοντέλο και μια ειδική έκδοση με την ονομασία Nabib που γίνεται διαθέσιμη σε δύο χρώματα Sand Beige και Ivory White, φορά νέα εμβλήματα στα πλαϊνά μέρη και εξοπλίζεται με νέα γρίλια, καινούριο προφυλακτήρα, επιπλέον φώτα και πολλά άλλα. Παρά τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, ο εξοπλισμός έχει αναβαθμιστεί με νέα γκρι καθίσματα που φέρουν πάνω τους το όνομα της έκδοσης, κονσόλα ψηλά για τα LED φώτα της οροφής, οθόνη για το σύστημα infotainment και το σύστημα πλοήγησης, Bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα ΑΒS, δύο αερόσακους και πολλά άλλα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας turbodiesel 4,5 λίτρων που αποδίδει 205 άλογα και 430 Nm ροπής με την μέση κατανάλωση να μετράται στα 11,3 λίτρα/100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων να υπολογίζονται στα 300γρC02/χλμ.. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται ακόμα με αναβαθμισμένη ανάρτηση, 16άρες ζάντες σε συνδυασμό με 265/75 ελαστικά Discoverer S/T Maxx κ.α

Η τιμή του στην Nabib έκδοση είναι 55.189 ευρώ (8 χιλιάδες περισσότερο από την απλή έκδοση) και προσφέρεται με εγγύηση 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw