• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως τελικά θα λάβει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 5κύλινδρου 2.5 TFSI συνόλου που έρχεται ως δάνειο από το ομόσταβλο Audi RS3.

Οι φήμες θέλουν την απόδοσή του, η οποία στο RS3 βρίσκεται στα 400 άλογα, να φτάνει τελικά στους 420 ίππους.

Θα ξεπεράσει σίγουρα τα 40.675 ευρώ που κοστίζει η έκδοση R στην γερμανική αγορά.

Θα είναι άραγε αυτό το πιο ισχυρό Golf;

Νέο VW Golf R420;

4.427 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Η VW φημολογείται πως εργάζεται πάνω στην κορυφαία και ισχυρότερη από ποτέ έκδοση παραγωγής του Golf με ιπποδύναμη άνω των 400 ίππων και κινητήρα από το Audi RS3.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες που δείχνουν ένα VW Golf σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring, με τις διπλές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης που παραπέμπουν σε Audi RS3. Τα φλας των «κατασκόπων» συνέλαβαν το hothatch μοντέλο και οι φήμες γύρω από το επερχόμενο VW Golf R420 δεν άργησαν να σχηματιστούν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως τελικά θα λάβει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 5κύλινδρου 2.5 TFSI συνόλου που έρχεται ως δάνειο από το ομόσταβλο Audi RS3. Οι φήμες θέλουν την απόδοσή του, η οποία στο RS3 βρίσκεται στα 400 άλογα, να φτάνει τελικά στους 420 ίππους, κάτι που θα μετονομάσει το μοντέλο πιθανότατα σε Golf R420. Οι επιδόσεις αναμένεται να είναι αντίστοιχες με αυτές του πρωτότυπου R400, που είχε αποκαλυφθεί το 2014 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο, αν όχι καλύτερες…
 
Σε αυτό θα βοηθά σε μεγάλο βαθμό το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION και το DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων του γερμανικού group.

Θα είναι άραγε αυτό το πιο ισχυρό Golf; Aν πράγματι το R420 γίνει πραγματικότητα τότε σίγουρα το κόστος θα ξεπεράσει σίγουρα τα 40.675 ευρώ που κοστίζει η έκδοση R στην γερμανική αγορά.

Σχολιάστε