• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε σχέση με τη μη υβριδική έκδοση έχουν υπάρξει αλλαγές όπως οι νέες αεροδυναμικές ζάντες και τα διαφοροποιημένα φώτα ημέρας.

Όταν ο οδηγός θα θέλει να κινηθεί πιο οικονομικά θα επιλέγει το E-Mode και θα κινείται αμιγώς ηλεκτρικά.

Νέο VW plug-in υβριδικό

Διαβάστηκε από 1788 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Στην έκθεση της Σαγκάης παρουσιάστηκε ένα ακόμα μοντέλο της συνεργασίας μεταξύ της Κινέζικης SAIC και της Volkswagen το οποίο είναι plug-in υβριδικό και θα επιτυγχάνει αυτονομία της τάξης των 850 χλμ.

 
Η SAIC Volkswagen (συνεργασία της Κινέζικης SAIC με τη Volkswagen) παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης το νέο Phideon το οποίο είναι plug-in υβριδικό.

Το Phideon PHEV είναι μια οικολογική ναυαρχίδα που ενσωματώνει όλες τα τελευταία επιτεύγματα της εταιρείας στα υβριδικά. Το μοντέλο είναι αξιοπρόσεκτο και γι έναν άλλο λόγο. Είναι το πρώτο plug-in υβριδικό που θα κατασκευάσει στην Κίνα.

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο εν σειρά με χωρητικότητα 2.0 λτ., ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μία μπαταρία για την οποία, όμως, δεν έχουμε στοιχεία. Η Volkswagen ήταν φειδωλή ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά ανακοίνωσε ότι η κατανάλωση θα κινείται στα 2.3 λτ./100 χλμ. και η συνολική αυτονομία θα φτάνει τα 850 χλμ. Όταν η μπαταρία αδειάζει θα μπορεί να επαναφορτίσει σε περίπου δύο ώρες. Προσφέρονται τρία διαφορετικά οδηγικά προφίλ στα οποία περιλαμβάνεται η κλασσική κίνηση με συνδυασμό και των δύο κινητήρων ενώ οι οδηγοί που θέλουν να κινούνται πιο οικολογικά θα μπορούν να επιλέξουν το E-Mode με το οποίο θα κινούνται αμιγώς ηλεκτρικά.

ΠαρΆ ότι δείχνει σχεδόν ίδιο με την κανονική έκδοση, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές οι οποίες περιλαμβάνουν αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου, LED φώτα ημέρας που σχηματίζουν το γράμμα C και αρκετά σήματα GTE.

Το εσωτερικό, έχει μείνει σχεδόν απαράλλαχτο κάτι το οποίο δεν είναι κακό καθώς το μοντέλο περιλαμβάνει ένα ποιοτικό ηχοσύστημα, head-up display και σύστημα infotainment με οθόνη 9.2 ιντσών.