Η Levante με το πακέτο Nerissimo.

Το μαύρο πακέτο της Maserati

2.042 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2017)

Μπορεί η Maserati να μην έχει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο για να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ωστόσο κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας παρουσιάζοντας ένα νέο πακέτο.

Με την ονομασία Nerissimo, το νέο πακέτο της ιταλική φίρμα είναι διαθέσιμο για τις Ghibli, Quattroporte αλλά και το SUV Levante, ενώ στην αντίπερα όχθη οι GranTurismo και GranCabrio έχουν εξαιρεθεί από τη λίστα με τα μοντέλα που παίρνουν το «μάυρο» πακέτο.
 
Το νέο αυτό πακέτο όπως εύκολα γίνεται ορατό στη Levante που παρουσιάζει η Maserati, έχει ως θέμα το μαύρο χρώμα το οποίο βρίσκεται σε όλο το αμάξωμα του μοντέλου, με την γρίλια, τους αεραγωγούς, ακόμα και τις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης  να μην αποτελούν εξαίρεση.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία για τις Ghibli και Quattroporte, προσφέρει δύο επιπλέον χρωματικές επιλογές, οι οποίες ωστόσο κοστολογούνται ακριβότερα από την προαναφερθείσα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τον επόμενο χρόνο η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι πιθανό να λανσάρει μια νέα ισχυρότερη έκδοση της Levante, την Levante GTS, ενώ στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας υπάρχουν και οι ηλεκτροκίνητες μονάδες.

PEUGEOT NEW EVANS
4green