Ο καλλιτέχνης Yasid Design δημιουργεί ψηφιακά το Nissan GT-R Wagon. Πώς σας φαίνεται;

Το Nissan GT-R Wagon (κατασκοπευτική εικόνα) θα μπορούσε να βγάζει νόημα, αποτελώντας μια φθηνότερη εναλλακτική απέναντι στην Ferrari GTC4Lusso.

Nissan GT-R Wagon;

3.603 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/6/2016

Θα θέλατε το Nissan GT-R να αποκτήσει Wagon έκδοση; Γιατί όχι από την στιγμή που η Ferrari διαθέτει την GTC4Lusso; Δείτε όλα τα ενδεχόμενα αλλά και ένα video με την πιο τρελή μετατροπή που ήδη υπάρχει…

 
Μπορεί στο άκουσμά του, το «Nissan GT-R Wagon» να ξενίζει. Κοιτάς, όμως, την ψηφιακή δουλειά που έκανε ο καλλιτέχνης Yasid Design, θυμάσαι την Ferrari GTC4Lusso και δίχως να το καταλάβεις, αρχίζεις να το σκέφτεσαι.

Τελικά το Nissan GT-R Wagon θα μπορούσε να βγάζει νόημα, αποτελώντας μια φθηνότερη εναλλακτική απέναντι στην Ferrari GTC4Lusso. Και αν ο Godzilla δεν έχει τον V12 των 690 ίππων του μοντέλου από το Maranello, θα είναι ένα πιο πρακτικό αυτοκίνητο, δίχως να υστερεί σημαντικά σε επιδόσεις.

Μήπως τελικά θα έπρεπε να το σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο στη Nissan; Όχι τίποτα άλλο, φτιάχνεις το GT-R Wagon, του «πετάς» ένα ψηλωματάκι και έχεις έτοιμο και ένα Crossover επιδόσεων.

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά ή σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα, ας δούμε στο παρακάτω video μια πραγματική εφαρμογή. Λόγος γίνεται για το Nissan Stagea Double Unicorn από την Αυστραλία, όπου ένα Nissan C34 Stagea αποκτά το «πρόσωπο» του R34 GT-R και μια turbo V8 «καρδιά».

Tags: NISSAN GT-R