To υβριδικό Nissan Juke.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To υβριδικό Nissan Juke.

Nissan Juke: Μουράτο, ευρύχωρο και πλέον... υβριδικό!

4.488 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2022)

Το δεύτερης γενιάς Juke είναι πιο μουράτο από ποτέ, έχει μεγάλους χώρους, ξεχωρίζει για την στιβαρότητα του και σύντομα θα προσφέρεται τόσο σε βενζίνη όσο και με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Τα 5 πράγματα που κάνουν το Juke ξεχωριστό!

To Nissan Juke έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της αυτοκίνησης, αφού ήταν το μοντέλο που ίδρυσε την κατηγορία των compact SUV όταν πρωτολανσαρίστηκε η πρώτη του γενιά. Τώρα, το μικρό SUV της Nissan βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο ζωής του, είναι πιο νεανικό όσο ποτέ άλλοτε ενώ, όπως θα δούμε παρακάτω απέκτησε πρόσφατα ένα επιπλέον όπλο στην φαρέτρα του για να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό ανταγωνισμό της κατηγορίας του.

Πάμε να δούμε τους 5 λόγους για τους οποίους πρέπει ένας υποψήφιος αγοραστής να το βάλει στην λίστα του.


H αεροτομή στο τέλης της οροφής και τα φωτιστικά σώματα τραβούν το μάτι.

H αεροτομή στο τέλης της οροφής και τα φωτιστικά σώματα τραβούν το μάτι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νεανικό όσο κανένα άλλο

Το προχωρημένο και εντυπωσιακό αισθητικό προφίλ του Nissan Juke δεν άλλαξε στο ελάχιστο στη δεύτερη γενιά, παραμένοντας έτσι ένα από τα πιο δυναμικά και ξεχωριστά αυτοκίνητα της κατηγορίας. Κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισής του είναι ο συνδυασμός έντονων ακμών με τις καμπύλες επιφάνειες, το μυώδες εμπρός μέρος με τα χαρακτηριστικά LED φανάρια και τις μικρές γυάλινες επιφάνειες πίσω, αλλά και η κουπέ λογική σχεδίασης που ακολουθεί η σχεδίαση της οροφής και το τελείωμα του πίσω μέρους.

Ευρύχωρο με εξαιρετική ορατότητα και μεγάλο πορτ-μπαγκάζ

H εικόνα στο εσωτερικό του Juke είναι σύγχρονη και φαίνεται πως έχει καλή συναρμογή. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δε γίνεται να μην αναφέρουμε την εξαιρετική θέση οδήγησης, αν και η ορατότητα προς τα πίσω δυσκολεύει λόγω της σχεδίασης του πίσω μέρος. Οι χώροι είναι επαρκείς αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις μας υπάρχει αρκετός χώρος για 2 επιβάτες στο πίσω κάθισμα τόσο για τα κεφάλια όσο και για τα πόδια τους, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 422 λίτρων, τιμή καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda