7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai είναι μοντέρνο αισθητικά και αρκετά βελτιωμένο ποιοτικά, ξεπερνώντας κατά πολύ το μέσο όρο της κατηγορίας.

Εσωτερικό – Χώροι

261.817 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2021)

Τοp ποιότητα από 3008 και Qashqai, άπαιχτη η πρακτικότητα του Kuga.

To εσωτερικό του νέου Kuga παραπέμπει σε αυτό του Focus, ενώ ποιοτικά είναι πολύ καλό με ευρεία χρήση μαλακού πλαστικού, αλλά και προσεγμένη συναρμολόγηση. Η πρακτικότητα του Kuga δεν παίζεται!

To εσωτερικό του νέου Kuga παραπέμπει σε αυτό του Focus, ενώ ποιοτικά είναι πολύ καλό με ευρεία χρήση μαλακού πλαστικού, αλλά και προσεγμένη συναρμολόγηση. Η πρακτικότητα του Kuga δεν παίζεται!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα γενιά του Qashqai προτάσσει μια μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία με αρκετά ψηφιακά στοιχεία και πιο λεπτεπίλεπτη αισθητική. Η απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση, αλλά και να έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες όπως σε μπουτόν και διακόπτες. Από τη βασική έκδοση λείπει η οθόνη αφής και αυτό ξενίζει, από την άλλη στις πιο καλές εκδόσεις θα συναντήσουμε ένα διευρυμένο hi-tech υπόβαθρο, με οθόνη αφής και πλήρως ψηφιακό cockpit. Επιπλέον, οι εσωτερικοί χώροι του Nissan Qashqai έλαβαν μια μικρή αύξηση, εκμεταλλευόμενοι τις ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και κυρίως το κατά 20 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.646 χλστ.), τη στιγμή που ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί στα 504 λτ..

Το εσωτερικό του Peugeot 3008 συνδυάζει την ποιότητα με το εντυπωσιακό design δείχνοντας ξεκάθαρα τον premium προσανατολισμό του. Εδώ η οθόνη αφής είναι στάνταρ από τη βασική έκδοση (8 ίντσες), ενώ η minimal λογική του i-cockpit με το μικρό τιμόνι, τον ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων (μπορεί να είναι και ψηφιακός) και την ελαχιστοποίηση των φυσικών διακοπτών εξακολουθεί να αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για την κατηγορία. Οι χώροι της ανανεωμένης έκδοσης του 3008 είναι αμετάβλητοι, δηλαδή ικανοί για την άνετη φιλοξενία 4 επιβατών και για την προσφορά μεγάλου χώρου για τις αποσκευές τους (520 λτ.).

Τέλος, τo εσωτερικό του νέου Ford Kuga παραπέμπει σε αυτό του Focus ενώ ποιοτικά είναι πολύ καλό με ευρεία χρήση μαλακού πλαστικού, αλλά και προσεγμένη συναρμολόγηση. Μόνο χαμηλά στο ταμπλό τα πλαστικά δεν είναι top σε φινίρισμα, αλλά σε τελική ανάλυση αυτά είναι ψιλά γράμματα μπροστά στο high-tech προφίλ (ψηφιακός πίνακας οργάνων, στάνταρ οθόνη αφής, συστήματα ασφαλείας, προγράμματα λειτουργίας) και στην κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία. Οι μεγαλύτερες άλλωστε διαστάσεις του νέου Kuga του χαρίζουν κορυφαία επίπεδα χώρων στο εσωτερικό του, υπερτερώντας σε όλες τις μετρήσεις μας, ενώ το συρόμενο πίσω κάθισμα είναι ένα ακόμη ατού που σε συνδυασμό με τις πολλές θήκες για μικροαντικείμενα καθιστούν την καμπίνα ιδιαίτερα λειτουργική. Ο δε χώρος αποσκευών μπορεί να είναι από 475-645 λτ. ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda