5 φωτογραφίες »

Το νέο Nissan X-Trail μέσα από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Ντεμπουτάρει το νέο Nissan X-Trail

6.751 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Σήμερα (15/6) κάνει το ντεμπούτο του το νέο Nissan X-Trail το οποίο θα παρουσιαστεί συμμορφωμένο με την τελευταία φιλοσοφία σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας, με σπορ στυλ και πιο μοντέρνο εσωτερικό από τον προκάτοχό του.


Μπορεί το νέο SUV της Nissan να απέχει ακόμα λίγες ώρες από το προγραμματισμένο για τις 16:00 (ώρα Ελλάδος) ντεμπούτο του, ωστόσο εικόνες που έχουν διαρρεύσει και το εμφανίζουν ως Rogue (η ονομασία του X-Trail στην αγορά της Αμερικής) μας δείχνουν τι να περιμένουμε όσον αφορά το στυλ.
 
Ο μπροστά πρόβολος του νέου Nissan X-Trail χαρακτηρίζεται από τη συνηθισμένη V-Motion γρίλια, αλλά και του ανασχεδιασμένους προβολείς που αποτελούνται από δύο διαφορετικά σώματα σε κάθε πλευρά. Οι κάθετοι αεραγωγοί κοσμούν τον προφυλακτήρα και συνοδεύονται από μία μεγαλύτερη είσοδο αέρα στο κάτω μέρος που λαμβάνει νίκελ ποδιά. Στο πλάι παρατηρούμε πως οι καθρέπτες έχουν τη βάση τους στην πόρτα, ενώ οι καμάρες των τροχών εξοπλίζονται από μαύρα πλαστικά για περεταίρω προστασία. Στο πίσω μέρος παρατηρούμε έναν απλό σχεδιασμό με νέα φωτιστικά σώματα και πιο σπορ look, στο οποίο συμβάλει ο ολοκαίνουργιο προφυλακτήρας.
 
Στο εσωτερικό για αρχή υπάρχει ένα σπορ τιμόνι με επίπεδη βάση και παραδίπλα εγκαθίσταται η οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ η κεντρική κονσόλα εν τω μεταξύ στεγάζει έναν μικρό επιλογέα ταχυτήτων και έναν περιστροφικό επιλογέα για τα οδηγικά modes.
 
Η τροφοδοσία του ολοκαίνουργιου X-Trail θα γίνεται από μία γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Ποιοι ακριβώς θα το μάθουμε σε λίγες ώρες από τώρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

test center
citroen