Tο εν λόγω μοντέλο δεν πρόκειται για μία Aston Martin Vanquish η οποία απλά έλαβε κάποιες αλλαγές.

Το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί από την αρχή με νέα υλικά.

Mόλις 25 μονάδες της Aston Martin Vanquish 25 θα κατασκευαστούν.

Ντεμπούτο για την Aston Martin Vanquish 25

2.390 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2019)

Πριν από ένα μήνα ο πρώην σχεδιαστής της Jaguar και Aston Martin, Ian Callum, ξεκίνησε τη δική του εταιρεία σχεδιασμού και σήμερα έδειξε στο κοινό το πρώτο του έργο. Ο λόγος για την Aston Martin Vanquish 25.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κατασκευαστής το εν λόγω μοντέλο δεν πρόκειται για μία Aston Martin Vanquish η οποία απλά έλαβε κάποιες αλλαγές, το αντίθετο μάλιστα. Το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί από την αρχή με νέα υλικά και τεχνολογίες και «φρέσκια έμπνευση», όπως χαρακτηριστικά δηλώνεται.
 
Η εταιρεία του Callum, μαζί με τους συνεργάτες της, όπως η R-Reforged με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ήδη κατασκευάσει δύο πρωτότυπα - ένα για την ανάπτυξη της ανάρτησης και ένα άλλο για να παρουσιάσει τις εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές. Τα αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν θα επωφεληθούν από έναν αναβαθμισμένο κινητήρα V12 που θα προσφέρει 600 ίππους. Παρών θα είναι και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, ενώ διαθέσιμο θα είναι και το αυτοματοποιημένο που προσφέρει η Aston Martin.
 
Αν και η αρχική εμφάνιση της Vanquish διατηρείται, το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά όπως προβολείς LED, μεγαλύτερα κεραμικά φρένα, ζάντες 20 ιντσών, ειδικά ελαστικά Michelin, καμπίνα με νέα σπορ καθίσματα, νέο σύστημα ψυχαγωγίας και πολλές άλλες μικρές αλλαγές.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μόλις 25 μονάδες της Aston Martin Vanquish 25 θα κατασκευαστούν.

FORD E-TRANSIT
OPEL