Ντεμπούτο στις 8 Φεβρουαρίου για το νέο Toyota Grand Highlander

Ντεμπούτο στις 8 Φεβρουαρίου για το νέο Toyota Grand Highlander

1.942 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2022)

Η Toyota θα λανσάρει το νέο Grand Highlander στις 8 Φεβρουαρίου 2023 και θα βάλει στην γκάμα της ένα καινούργιο SUV με τρεις σειρές καθισμάτων!

Μεγαλώνει την γκάμα της η Toyota

Η Toyota θα επεκτείνει τη γκάμα των οικογενειακών οχημάτων της στις αρχές του επόμενου έτους με ένα νέο SUV με τρεις σειρές καθισμάτων. Ονομάζεται Grand Highlander και η πλήρης αποκάλυψή του θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2023, ενόψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω από το υπάρχον Highlander στην γκάμα

Η Toyota λέει ότι το νέο Grand Highlander θα είναι «εκλεπτυσμένο, ευρύχωρο και ισχυρό». Η μάρκα σε πρώτη φάση δεν είχε πολλά να μοιραστεί για το μοντέλο, ωστόσο είναι βέβαιο πως το νέο Grand Highlander θα απασχολήσει τις αγορές των ΗΠΑ και Καναδά. Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο εάν το Grand Highlander θα ακολουθήσει το μικρότερο Highlander στην Ευρώπη.

Πρώτη teaser εικόνα

Μαζί με την ανακοίνωση της έλευσης του μοντέλου η Toyota κυκλοφόρησε και μία teaser εικόνα. Αυτή δείχνει το κομψό πίσω μέρος του νέου SUV, η σχεδίαση του οποίου διαφέρει από αυτή του Highlander. Το σήμα της Toyota είναι ορατό πάνω από το όνομα του μοντέλου που βρίσκεται ανάμεσα από τις μονάδες φωτισμού. Στο κάτω άκρο της πόρτας του χώρου αποσκευών υπάρχει ένα σήμα «Hybrid Max», που υποδεικνύει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του SUV.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green