Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Ο Gasly οδήγησε Honda NSX θυμίζοντας κάτι από Senna

Ο Gasly οδήγησε Honda NSX θυμίζοντας κάτι από Senna

1.572 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Ο οδηγός της Scuderia Alpha Tauri που τρέχει στο πρωτάθλημα της Formula 1, Pierre Gasly, έκατσε πίσω από το τιμόνι ενός πρώτης γενιάς Honda NSX, κάνοντας μερικούς γρήγορους γύρους στο Circuit Of The Americas.

Το περασμένο σαββατοκύριακο η Honda ασχολήθηκε με πλήθος εκδηλώσεων στο Αμερικανικό Grand Prix. Η πιο βασική αυτή της εμφάνισης των αγωνιστικών ομάδων της Red Bull Racing και Scuderia Alpha Tauri, να «φοράνε» τα λογότυπα της Acura, το πολυτελές παρακλάδι της ιαπωνικής εταιρίας στην Αμερική. Η Acura είχε πάνω από 15 χρόνια να εμφανιστεί με αυτόν τον τρόπο στην Formula 1, μια συνήθεια που πραγματοποιούσαν στο παρελθόν και οι θρυλικοί Ayrton Senna και Alain Prost.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναδρομή στο παρελθόν

Μια επιπλέον αναδρομή στο παρελθόν, αποτελεί και η οδήγηση ενός Honda (Acura) NSX  μέσα στην πίστα από τον Pierre Gasly, όπως παρόμοια είχε κάνει ο Ayrton Senna. Ο γύρος του βιντεοσκοπήθηκε δείχνοντας πλάνα τόσο του οδηγού όσο και του «χορευτικού» των ποδιών του στα πετάλια του αυτοκινήτου.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Η κίνηση αυτή αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή από το βίντεο του αείμνηστου Βραζιλιάνου οδηγού, που πραγματοποιεί μερικούς γύρους στην πίστα της Suzuka με το πρωτότυπο NSX-R, χωρίς κράνος και στολή, φορώντας απλά μοκασίνια. Αν και θα είχε ενδιαφέρον, ο γύρος του Pierre Gasly δεν χρονομετρήθηκε και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια promotion του ιαπωνικού brand.

Ο Gasly με Honda NSX!
Ο νεαρός οδηγός έκανε μερικούς γύρους πίσω από το τιμόνι ενός NSX, όπως είχε κάνει κάποτε και ο τεράστιος Senna.
Όποιον σημερινό οδηγό της Formula και να βάλεις, θα μπορούσε να οδηγήσει κανείς σαν τον μυθικό Ayrton Senna;

Δείτε στο πρώτο βίντεο τον Pierre Gasly και στο δεύτερο τον Ayrton Senna
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: