2 φωτογραφίες »

Ο hi-tech προσομοιωτής της Pininfarina ονομάζεται AutonoMIA.

Ο hi-tech προσομοιωτής της Pininfarina

1.557 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2020)

Η Pininfarina επιδιώκει να επεκτείνει την προσφορά της στους πελάτες, εξερευνώντας νέα σχέδια και καινοτομίες που θα αυξήσουν τις εμπειρίες των χρηστών. Το τελευταίο αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι ένας προσομοιωτής που ονομάζεται AutonoMIA.

Μέσω αυτού του προσομοιωτή η εταιρεία με έδρα το Τορίνο, εξετάζει πως οι τεχνολογίες από την τεχνητή νοημοσύνη έως το 5G, και από την οθόνη έως τις φυσικές διεπαφές, μπορούν να αξιοποιηθούν για να εμπλουτίσουν την οδηγική εμπειρία. Παράλληλα αναφέρει πως το AutonoMIA στο μέλλον προορίζεται επίσης να αξιοποιηθεί, να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω για τους πελάτες της Pininfarina και ήταν το αποτέλεσμα πολλών νέων στρατηγικών συνεργασιών.
 
Η κυριότερη συνεργασία έχει επιτευχθεί με την ART που ασχολείται με τη δημιουργία διεπαφών για της καμπίνες αυτοκινήτων. Η εταιρεία Umbrian παρείχε στην Pininfarina μια πολύ προηγμένη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, αλλά και το υλικό, ενώ τα καθίσματα και όλες οι επιφάνειες με επένδυση παρέχονται από την ARAS.
 
Εκτός από όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του, το AutonoMIA επανεξετάζει επίσης τη λειτουργία, τη θέση, την ατομική και τη συνδυασμένη χρήση των οθονών μέσα στο αυτοκίνητο - όπως είναι η ιδέα μιας ειδικής οθόνης αποκλειστικά για τον συνοδηγό. Σε μελλοντικές εφαρμογές, το AutonoMIA θα μπορεί να εξερευνήσει την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας καθώς και προηγμένα έγχρωμα ολόγραφα head-up display.  

Mercedes
moto