• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota προσφέρει για όλα τα βενζινοκίνητα μοντέλα της το σύστημα υγραεριοκίνησης Multifuel Drive LPG της Vialle, με το οποίο τα έξοδα κίνησης μπορούν να περιοριστούν έως και 40%.

Η οδική συμπεριφορά του Avensis είναι προσανατολισμένη στην άνεση των επιβατών.

Στο προσεγμένης ποιότητας εσωτερικό του Avensis, το μόνο στοιχείο που μαρτυρά την ύπαρξη του υγραερίου είναι ο διακόπτης LPG.

1. Πολυβαλβίδα 2. Δεξαμενή υγραερίου 3. Αντλία υγραερίου 4. Αισθητήρας πίεσης υγραερίου 5. Βαλβίδα ασφαλείας 6. Κύλινδρος 7. Μπεκ βενζίνης 8. Μπεκ LPG 9. Φίλτρο αέρα 10. Εγκέφαλος LPG 11. Μπουζί 12. Διακόπτης επιλογής καυσίμου 13. Εγκέφαλος κινητήρα 14. Αισθητήρας λ 15. Καταλύτης

Ο χώρος των αποσκευών είναι μικρότερος γιατί στη θέση της ρεζέρβας έχει τοποθετηθεί η δεξαμενή υγραερίου. Έτσι είτε θα πρέπει να έχετε μαζί σας μία ρεζέρβα ανάγκης (1), είτε ένα compact κιτ επισκευής ελαστικών (2).

Μονάδα ελέγχου

Πολυβαλβίδα υγραερίου

Μπεκ ψεκασμού

Ανεφοδιασμός καυσίμου

Δοκιμή: Toyota Avensis 1,6 Clean Power (LPG)

35.681 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2013

Η Toyota προσφέρει το μεσαίο της οικογενειακό με δωρεάν το σύστημα υγραεριοκίνησης και με 6ετή εγγύηση, καθιστώντας το έτσι μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη οικογενειακή επιλογή.

 
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota προσφέρει για όλα τα βενζινοκίνητα μοντέλα της το σύστημα υγραεριοκίνησης Multifuel Drive LPG της Vialle, με το οποίο τα έξοδα κίνησης μπορούν να περιοριστούν έως και 40%, μιας και το υγραέριο ως καύσιμο είναι φθηνότερο από τη βενζίνη.