• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτές είναι οι πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες από τη νέα γενιά του Ford Fiesta, που αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2017.

Από όσα μπορεί κανείς να διακρίνει πίσω από το καμουφλάζ, το επόμενο Fiesta θα ακολουθήσει τα πρότυπα του Focus, με το μακρύτερο ρύγχος να δείχνει πιο τετραγωνισμένο.

Από τη στιγμή που το άρτι αφιχθέν Ford Ka+ πλησιάζει σε μήκος τα 4 μέτρα, το επόμενο Fiesta θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ θα είναι και ακριβότερο, δημιουργώντας χώρο και παίρνοντας αποστάσεις από το Ka+.

Η εξαγωνική γρίλια μεγαλώνει και αυτή με τη σειρά της, ενώ τα φαρδύτερα εμπρός και τα οριζόντια πίσω φωτιστικά σώματα, κάνουν το αμάξι να δείχνει πιο πλατύ.

Οι πρώτες εικόνες του νέου Fiesta

5.290 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/6/2016

Μεγαλύτερο και upmarket θα είναι το επόμενης γενιάς Ford Fiesta, δημιουργώντας χώρο και παίρνοντας αποστάσεις από το νέο Ka+. Σήμερα «συλλαμβάνεται» για πρώτη φορά καμουφλαρισμένο.

 
Αυτές είναι οι πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες από τη νέα γενιά του Ford Fiesta, που αναμένεται να λανσαριστεί στα μέσα του 2017. Παρόλο το βαρύ καμουφλάζ του «συλληφθέντος» οχήματος, βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα για το νέο μοντέλο.

Καταρχάς συμβαίνει αυτό που ήταν και το λογικό, από τη στιγμή που το άρτι αφιχθέν Ford Ka+ πλησιάζει σε μήκος τα 4 μέτρα. Το επόμενο Fiesta, λοιπόν, θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ θα είναι και ακριβότερο, δημιουργώντας χώρο και παίρνοντας αποστάσεις από το μικρότερο και φθηνότερο Ka+, με το οποίο η Ford θέλει να χτυπήσει μοντέλα όπως το Dacia Sandero.

Upmarket και μεγαλύτερο, λοιπόν, το νέο Ford Fiesta, με την ποιοτική αναβάθμιση να αντανακλάται και στο εσωτερικό, όπου αναμένονται στοιχεία όπως η οθόνη αφής και το σύστημα infotainment SYNC3 της εταιρείας.

Από όσα μπορεί κανείς να διακρίνει πίσω από το καμουφλάζ, το επόμενο Fiesta θα ακολουθήσει τα πρότυπα του Focus, με το μακρύτερο ρύγχος να δείχνει πιο τετραγωνισμένο. Η εξαγωνική γρίλια μεγαλώνει και αυτή με τη σειρά της, ενώ τα φαρδύτερα εμπρός και τα οριζόντια πίσω φωτιστικά σώματα, κάνουν το αμάξι να δείχνει πιο πλατύ.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, δεν έχουμε να σας πούμε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ίσως ξέρετε. Η Ford θα το εξοπλίζει τη στιγμή του λανσαρίσματός του, με ό,τι πιο σύγχρονο έχει σε EcoBoost turbo σύνολα βενζίνης και TDCi κινητήρες πετρελαίου. Πηγές, όμως, αναφέρουν πως ίσως η Ford να διώξει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη από τα επόμενα Fiesta και Focus.

Tags: FORD FIESTA