• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Opel θα λανσάρει την επόμενη γενιά φώτων IntelliLux LED με τη νέα γενιά του Insignia που θα παρουσιαστεί το 2017.

Το λανσάρισμα του νέου Opel Insignia αναμένεται το 2017.

Οι προβολείς…στο νέο Opel Insignia

1.592 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2016

Η Opel θα λανσάρει την επόμενη γενιά φώτων IntelliLux LED με τη νέα γενιά του Insignia που θα παρουσιαστεί το 2017.

 
Μέσα στο 2017 αναμένεται το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του γερμανικού μεσαίου μοντέλου. Οι ιθύνοντες της Opel κάνουν λόγο για πληθώρα τεχνολογιών που θα έχουν εφαρμογή στο νέο Insignia, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους προβολείς IntelliLux LED επόμενης γενιάς. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελείται από 32 στοιχεία LED και σύμφωνα με την Opel διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες ώστε να βελτιώνουν την ορατότητα στο σκοτάδι.

 Επίσης, η ένταση τη δέσμης των εσωτερικών στοιχείων αυξάνεται ανάλογα με τη γωνία διεύθυνσης, ώστε να φωτιστεί περισσότερο η στροφή. Κάθε προβολέας IntelliLux LED  περιλαμβάνει επίσης μία εστιασμένη δέσμη μεγάλης σκάλας που παρέχει πρόσθετο φωτισμό σε εμβέλεια μέχρι 400 μέτρα, βελτιώνοντας περαιτέρω την ορατότητα του νέου Insignia μακριά.
 
«Από το Astra γνωρίζουμε πόσο οι πελάτες εκτιμούν τα πλεονεκτήματα των προβολέων IntelliLux LED matrix. Τώρα, φέρνουμε την εξελιγμένη, δεύτερη γενιά αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας στην αγορά με το νέο Insignia, με πρόσθετες νέες λειτουργίες που θα βελτιώσουν περαιτέρω την ορατότητα τη νύχτα» σχολιάζει ο Ingolf Schneider, Engineering Group Επικεφαλής Συστημάτων Εξωτερικών Φώτων.
 
 
 
 

Tags: OPEL