Το Ford Edge διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά. Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές του.

Το Ford Edge διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά. Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές του.

Οι τιμές του Ford Edge

34.779 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2016)

Το αμερικάνικο SUV της Ford, ονόματι Edge, πριν λίγο καιρό πραγματοποίησε την απόβασή του επί ευρωπαϊκού εδάφους και πλέον έφτασε και στη χώρα μας. Ας δούμε τις τιμές και τις εκδόσεις του.

Το τετρακίνητο SUV της Ford, το Edge (δείτε εδώ τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από το Ford Edge), πάτησε τους τροχούς το σε ελληνικό έδαφος και πλέον κοσμεί τις εκθέσεις της αντιπροσωπίας στη χώρα μας. 
Το αμερικάνικο μοντέλο διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες πετρελαίου 2,0 λίτρων, τον 2,0 TDCi των 180 ίππων και τον 2,0 bi-turbo TDCi των 210 ίππων.
Όσον αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού του αυτά είναι τα Trend, Titanium και Sport, από το βασικό στο πλουσιότερο κατά σειρά. Το βασικό Trend μπορεί να εφοδιαστεί μόνο με τον 180άρη κινητήρα και το χειροκίνητο κιβώτιο και περιλαμβάνει πλουσιοπάροχο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Το πλουσιότερο Titanium μπορεί να συνδυαστεί και με τις δύο εκδόσεις κινητήρα με τον μεγάλο να συνδυάζεται αποκλειστικά με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift. 
Το κορυφαίο Sport μπορεί και αυτό να εφοδιαστεί και με τις δύο εκδόσεις πετρελαιοκινητήρα, ενώ διαθέτει αισθητικές αλλαγές με ράγες οροφής, διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένες απολήξεις και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε αναλυτικά τις τιμές του Ford Edge.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
test center