• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το C3 απέκτησε διάδοχο. Ας δούμε τι νέο φέρνει το νέο γαλλικό μοντέλο.

Νέο VS παλιό: Citroen C3

Διαβάστηκε από 14026 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2016

Η τρίτη γενιά του Citroen C3 φέρνει το νέο κύμα στην κατηγορία των μικρών, όπου το design και οι επιλογές εξατομίκευσης και συνδεσιμότητας βρίσκονται στο επίκεντρο του αγοραστή. Ας δούμε τι νέο φέρνει σε σχέση με το προηγούμενο.

 
Που διαφέρει
Έχει σχεδιαστικά μοτίβα από το C4 Cactus
Είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις

Η Citroen μας έχει συνηθίσει σε break-through μοντέλα, που φέρνουν νέα πράγματα στην κατηγορία τους. Από το 2CV και τον «βάτραχο», μέχρι τα πιο σύγχρονα Picasso και Cactus. Το ίδιο, λοιπόν, κάνει και με τη νέα, τρίτη γενιά του Citroen C3 καθώς αυτό φέρνει ένα νέο αέρα στην κατηγορία του που επικεντρώνεται στο μοντέρνο design και στο customization. 

Έτσι, δανείζεται στοιχεία από το επιτυχημένο C4 Cactus, όμως κρατάει τις βασικές αξίες από την προηγούμενη γενιά. Δηλαδή διαθέτει καλούς εσωτερικούς χώρους, μαλακή ανάρτηση που απορροφά τις ανωμαλίες, αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται να έχει καλή σχέση αξίας-τιμής. Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τι νέο φέρνει σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Tags: CITROEN C3
 
  • citroart

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η CITROEN ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ C3 EXEI KANEI THN KINΗΣΗ 'ΜΑΤ' ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ-ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

      7