Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ο σχεδιαστής Theophilus Chin, έχοντας στο νου το Calibra του παρελθόντος, αλλά και το πρωτότυπο Monza, αφαίρεσε από το νέο Opel Insignia Grand Sport δύο πόρτες, φτιάχνοντας ψηφιακά ένα τετραθέσιο coupe μοντέλο.

Όλα τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Opel Insignia Grand Sport διατηρήθηκαν και στο δίθυρο μοντέλο, το οποίο ο εμπνευστής του αποκαλεί Insignia Grand Coupe.

Opel Insignia Grand Coupe

15.467 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/2/2017

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παίρνει έμπνευση από το ολοκαίνουργιο Opel Insignia Grand Sport και έχοντας στο νου του το εμβληματικό Calibra του παρελθόντος, οραματίζεται ένα τετραθέσιο coupe μοντέλο, το Insignia Grand Coupe. Θα θέλατε ένα τέτοιο αμάξι από την Opel;

 
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που μας «συστήθηκε» το νέο Opel Insignia Grand Sport, το οποίο απέκτησε και τις «αδελφές» εκδοχές του στα πλαίσια της «οικογένειας» της GM με τα σήματα των Holden και Buick.
 
Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά κάπου εδώ μπαίνει στο «παιχνίδι» ο διάσημος σχεδιαστής Theophilus Chin, θέλοντας να κάνει το αυτοκίνητο ακόμα πιο ελκυστικό. Ο Theo, λοιπόν, έχοντας στο νου το αξεπέραστο Opel Calibra του παρελθόντος, αλλά και το εντυπωσιακό πρωτότυπο Monza, αφαίρεσε από το αμάξι δύο πόρτες, φτιάχνοντας ψηφιακά ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό τετραθέσιο coupe μοντέλο.  
 
Όλα τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Opel Insignia Grand Sport διατηρήθηκαν και στο δίθυρο μοντέλο, το οποίο ο εμπνευστής του αποκαλεί Insignia Grand Coupe. Για το τέλος σας αφήσαμε τα δυσάρεστα, καθώς δεν έχουμε ακούσει κάποια φήμη ή πρόθεση, έστω, να φτιαχτεί στο μέλλον ένα τέτοιο μοντέλο. Κρίμα, δεν συμφωνείτε;

Σε κάθε περίπτωση, ας απολαύσουμε σε ένα video της Opel την παρουσίαση της σχεδιαστικής λογικής του νέου Insignia Grand Sport.