• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Rezvani Tank.

Το Rezvani Tank.

To εσωτερικό του.

Όπλο vs Rezvani SUV

Διαβάστηκε από 1746 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/1/2019
 

Ένα από τα πιο σύγχρονα πυροβόλα όπλα έρχεται αντιμέτωπο με το θωρακισμένο όχημα της Rezvani αξίας 300.000 ευρώ. Θα αντέξει το SUV;

Όταν η Rezvani λάνσαρε το τεράστιο SUV της τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου της αυτοκίνησης πάνω της. Και ήταν απολύτως φυσιολογικό, αφού η σκληραγωγημένη εμφάνισή του σε συνδυασμό με τους τεράστιους τροχούς το κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στους δρόμους.

Η εταιρεία όμως δεν σταμάτησε εκεί και αποφάσισε να κάνει το όχημα ακόμα πιο εντυπωσιακό μέσω της Τank Military έκδοσης που, όπως μπορείτε να καταλάβετε μέσω του ονόματος της, προσφέρει μια σειρά από καλούδια που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο… SUV. Για παράδειγμα, η εταιρεία προσφέρει νυχτερινή όραση μέσω σωματικής θερμότητας, πιο ανθεκτική ανάρτηση, θωράκιση από μικρές βόμβες, βαλλιστική προστασία επιπέδου 7, αλεξίσφαιρα τζάμια κ.α.
 
Η εκπομπή του Υουtube Vehicle Virgins δεν δίστασε να αναδείξει την προστασία που προσφέρει το Rezvani SUV χρησιμοποιώντας το όπλο SIG Sauer SIG516 με σφαίρες 5.56×45 χλστ.

Δείτε το video.

Tags: REZVANI