Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού η συγκεκριμένη έκθεση ήταν η μοναδική αντιπροσωπεία της Subaru στη Μάλτα.

Πρώτο και καλύτερο βρίσκεται ένα λευκό Subaru XT Turbo.

Παρατημένη αντιπροσωπεία γεμάτη Subaru

5.645 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2018)

Μία αντιπροσωπεία της Subaru, η οποία είναι γεμάτη από αυτοκίνητα βρέθηκε στη Μάλτα, ωστόσο το εντυπωσιακό στοιχείο είναι, πως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι παρατημένο σε αυτή την κατάσταση για περίπου 20 χρόνια.

Έναν ακόμα λόγο για να ακουστεί το όνομα της Μάλτας στις άλλες χώρες του εξωτερικού, βρήκε το μικρό αυτό κράτος, με μία αντιπροσωπεία «φάντασμα» της Subaru να παραμένει ανέγγιχτη εδώ και 20 χρόνια, όντας γεμάτη με μοντέλα προηγούμενων δεκαετιών.
 
Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου, πρώτο και καλύτερο βρίσκεται ένα λευκό Subaru XT Turbo, το οποίο είναι ένα σπορ κουπέ με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς . Η αρίθμηση των μοντέλων δεν σταματά εκεί καθώς λίγο πιο πέρα μεταξύ άλλων βρίσκεται και ένα Impreza  πρώτης γενιάς, ένα Justy αλλά και το βαν Sambar.
Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού η συγκεκριμένη έκθεση ήταν η μοναδική αντιπροσωπεία της Subaru στη Μάλτα, μέχρι ένας ανταγωνιστής να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη της δεκαετίας του 1990.
 
Ο λόγος για τον οποίο η επιχείρηση σταμάτησε τη λειτουργία της δεν αναφέρεται, ωστόσο το ερώτημα που γεννάται είναι πως ο ιδιοκτήτης πήρε την απόφαση να βάλει το λουκέτο στο μαγαζί, αφήνοντας το σε αυτή την κατάσταση. Ποιος ξέρει; Αν το ξανασκεφτεί μπορεί κάλλιστα να το ανοίξει ως μουσείο Subaru.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto