Πλησιάζει το ντεμπούτο του Tesla Model 3 Ludicrous

3.795 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2024)
Πλησιάζει το ντεμπούτο του Tesla Model 3 Ludicrous
3 Φωτογραφίες »

- Τα πρώτα Model 3 Ludicrous έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται.
- Με πάνω από 500 άλογα το Tesla Model 3 Ludicrous.
- Με δικές τους «πινελιές» για να ξεχωρίζουν.

Προ το πυλών το ισχυρότερο Model 3

Πολύ σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Tesla Model 3 Ludicrous, δηλαδή της ισχυρότερης έκδοσης του ηλεκτρικού σεντάν. Νέες εικόνες που παρουσιάζουν το μοντέλο ακάλυπτο έκαναν την εμφάνισή τους, ερχόμενες λίγες ημέρες μετά τη διαρροή του, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει.

Τα πρώτα Model 3 Ludicrous έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται

Όπως φαίνεται σε πολλές αναρτήσεις που έχουν κατακλίσει το διαδίκτυο κάποια Tesla Model 3 Ludicrous έχουν ήδη φτάσει στις εκθέσεις της Tesla στις ΗΠΑ, όπως για παράδειγμα σε αυτή του Μαλιμπού. Παράλληλα, άλλες αναρτήσεις συνέλαβαν έναν μεγάλο αριθμό καλυμμένων αυτοκινήτων σε ένα χώρο της Tesla, επιβεβαιώνοντας πως όλα είναι έτοιμα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια!

Με πάνω από 500 άλογα το Tesla Model 3 Ludicrous

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το πόσο γρήγορο ή πόσο ισχυρό θα μπορούσε να είναι ένα Tesla Model 3 Ludicrous. Σύμφωνα με τη φημολογία δεν αποκλείεται η ισχύς του να κυμαίνεται πάνω από 500 άλογα, ενώ ίσως να φτάνει και τα 700 άλογα. Σε κάθε περίπτωση θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα.

Με μοναδικές «πινελιές» για να ξεχωρίζουν

Από κει και πέρα, τα Tesla Model 3 Ludicrous θα φέρουν μοναδικούς τροχούς, σπορ καθίσματα και το ξεχωριστό σήμα της έκδοσης Ludicrous. Να θυμίσουμε πως το Ludicrous αναφέρεται σε μια από τις αγαπημένες ταινίες του Elon Musk, το Spaceballs, όπου μια από τις πιο γρήγορες ταχύτητες που μπορεί κανείς να ταξιδέψει είναι το «Ludicrous». Μάλιστα, ο σχεδιασμός του σήματος είναι εμπνευσμένος από την ταινία Spaceballs. Όπως όλα δείχνουν περισσότερες και επίσημες πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν προσεχώς.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA