Ποιο Peugeot 2008 αγοράζω; Ηλεκτρικό ή diesel;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιο Peugeot 2008 αγοράζω; Ηλεκτρικό ή diesel;

9.316 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2023)

Όποιο δρόμο και αν ακολουθήσεις θα κερδίσεις χρήματα. Ο πρώτος αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα χάρη στο πετρέλαιο, o δεύτερος μέσω του ηλεκτρισμού γιατί κινείσαι… τσάμπα στην πόλη. Συγκρίνουμε τιμές στο ηλεκτρικό Peugeot 2008 με το diesel, στον υπερ-πλούσιο εξοπλισμό Allure Plus.

Οικογενειακός «εμφύλιος»

Η Peugeot είναι μία από τις λίγες εταιρείες που ανανεώνει διαρκώς την εμπιστοσύνη της στο diesel, για αυτό και διαθέτει σχεδόν σε κάθε μοντέλο της μία έκδοση πετρελαίου. Ταυτόχρονα όμως ενισχύει την γκάμα της και με εξηλεκτρισμένες επιλογές, Plug-in υβριδικές μα και αμιγώς ηλεκτρικές.
 
Στην κατηγορία των B-SUV η γαλλική φίρμα προσφέρει το Peugeot 2008 και στα τρία βασικά είδη μετακίνησης: βενζίνη, diesel και αμιγώς ηλεκτρικό. Έχει ιδιαίτερη σημασία η συγκεκριμένη ποικιλία επιλογών καθώς τα SUV πόλης είναι το segment με την μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα, όπως αποτυπώθηκε και από τις αυξημένες ταξινομήσεις νέων μοντέλων για το 2022 συγκριτικά με το 2021. Συν τοις άλλοις, λιγοστά είναι και τα πετρελαιοκίνητα B-SUV της ελληνικής αγοράς.
 
Εστιάζοντας στις δύο εναλλακτικές προτάσεις κινητήρων παίρνουμε ως βάση την super πλούσια έκδοση Allure Plus και υποβάλλουμε το 2008 σε οικογενειακό... εμφύλιο. Με ποιο κινητήρα το αγοράζω; Diesel στα 130 PS ή ηλεκτρικό στα 136 PS γύρω στα 36.000 ευρώ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
KIA