Συμπέρασμα

    125.041 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

    Το ποια έκδοση του Toyota Yaris είναι η καλύτερη εξαρτάται από τις προτεραιότητες και ανάγκες του καθενός. 
    Προφανώς, τo υβριδικό HSD θα συγκινήσει τους high-tech οδηγούς, αυτούς που σκέφτονται και µε άξονα το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να κινούνται µε «µηδενική» κατανάλωση µέσα στην πόλη και να µην πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Χάρη στην προσφορά που ισχύει είναι διαθέσιµο από 16.230 ευρώ και στην έκδοση Active.

    Βάζοντας τα πράγµατα κάτω µε χαρτί και µολύβι και σκεπτόµενοι ορθολογικά, το βενζινοκίνητο 1,5 dual VVT-i είναι ολοκληρωµένο και αρκετά συµφέρον για όποιον δεν κάνει πια πολλά χιλιόµετρα ετησίως.  Διαθέσιµο από 12.7800 ευρώ στην έκδοση Live.

    Το 1.000άρι από την άλλη δίνει έµφαση στην οικονοµία και όσοι δεν µπορούν να δώσουν πολλά και κυκλοφορούν κυρίως στην πόλη θα εκτιµήσουν ιδιαίτερα το ότι είναι διαθέσιµο από 11.700 ευρώ στην έκδοση Cool.

    Εμείς πάντως, με δεδομένο ότι ο Έλληνας οδηγός κρατάει πάνω από μια 10ετία το αυτοκίνητό του, θα επιλέγαμε το υβριδικό. Από το πρώτο διάστημα θα κάνεις απόσβεση στην τιμή του, ενώ λόγω υβριδικής τεχνολογίας θα είσαι up to date από πλευράς εκπομπών ρύπων.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    SPRING SEAT
    NISSAN