Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται την Bugatti πως έχει διαλέξει τους καλύτερους τροχούς για να βάλουν στο δρόμο την ισχύ των 1.500 ίππων που βγάζει ο 8λιτρος W16 κινητήρας με τα 4 τούρμπο της Chiron.

Όχι όμως και ο ιδιοκτήτης της Chiron που βλέπουμε σήμερα, καθώς αυτός (ή αυτή) επέλεξε μια τετράδα Forgiato Tecnica για το hypercar από την Αλσατία.

Δεν ξέρουμε τη διάσταση που έχει τοποθετηθεί, αλλά φανταζόμαστε πως θα ακολουθήθηκε η λογική του κατασκευαστή, που βάζει τροχούς διάστασης 11x20 ιντσών μπροστά και 14x21 ιντσών πίσω.

Ποιος αλλάζει τροχούς σε μια Chiron;

3.128 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Πολλά οχήματα διαθέτουν aftermarket ζάντες, σε κάποια πάνε σε άλλα όχι. Μήπως όμως η αλλαγή των τροχών σε ένα αυτοκίνητο όπως η Bugatti Chiron είναι «ιεροσυλία»; Δείτε το hypercar από την Αλσατία με μια τετράδα Forgiato Tecnica και πείτε μας τη γνώμη σας…

Είναι πολλά τα μοντέλα που περιμένεις να δεις να φοράνε aftermarket τροχούς, κάποια ακριβά, άλλα όχι και τόσο. σίγουρα, όμως, το θέαμα μιας ολοκαίνουργιας Bugatti Chiron με αλλαγμένες ζάντες, ξαφνιάζει…
 
Βλέπετε οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται την εταιρεία πως έχει διαλέξει τους καλύτερους τροχούς για να βάλουν στο δρόμο την ισχύ των 1.500 ίππων που βγάζει ο 8λιτρος W16 κινητήρας με τα 4 τούρμπο.
   
Όχι όμως και ο ιδιοκτήτης της Chiron που βλέπουμε σήμερα, καθώς αυτός (ή αυτή) επέλεξε μια τετράδα Forgiato Tecnica για το hypercar από την Αλσατία. Δεν ξέρουμε τη διάσταση που έχει τοποθετηθεί, αλλά φανταζόμαστε πως θα ακολουθήθηκε η λογική του κατασκευαστή, που βάζει τροχούς διάστασης 11x20 ιντσών μπροστά και 14x21 ιντσών πίσω.
 
Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να χωράνε και τα ειδικά ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 που φτιάχτηκαν ειδικά για την Chiron, ώστε να αντέχουν στις «εξωπραγματικές» δυνάμεις που τους ασκούνται από το αυτοκίνητο. Όπως και να έχει, οι τροχοί Forgiato Tecnica Tec 2.4 διαθέτουν βουρτσισμένες ακτίνες και μαύρους δακτυλίους, ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξώματος. Όμορφοι, δεν μπορούμε να πούμε, αλλά και πάλι: Aftermarket τροχοί σε τέτοιο αυτοκίνητο;

citroen
KIA