• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Porsche 718 Boxster

11.850 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/3/2016

Με τη νέα 718 Boxster η Porsche αλλάζει όχι μόνο το όνομα του μικρότερου μοντέλου της, αλλά παράλληλα, ανανεώνει πλήρως τους κινητήρες της, προσθέτοντας νέους turbo 4κύλινδρους για πιο γρήγορες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση.

 
Whats new
- Αλλαγμένη σχεδίαση
- Με νέα ονομασία
- Για πρώτη φορά 4κύλινδροι turbo κινητήρες
- Διαθέσιμη από τα τέλη Απριλίου

Τη φετινή χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της Boxster και αυτή την επέτειο διάλεξε η Porsche για να μας συστήσει κάπως… διαφορετικά το ρόουντσερ μοντέλο της. Υποδεχτείτε λοιπόν τη νέα 718 Boxster, τη ριζικά ανανεωμένη 3η γενιά της Boxster, η οποία προσθέτει στην ονομασία της το ιστορικό νούμερο «718», που παραπέμπει στην πολύ επιτυχημένη στους αγώνες Porsche 718 των δεκαετιών του 1950 και του 1960. Η ονομασία αυτή έχει επιλεγεί και λόγω μιας μεγάλης ακόμη αλλαγής, αφού η νέα 718 Boxster είναι η πρώτη στην ιστορία με 4κύλινδρους κινητήρες (πριν είχε μόνο 6κύλινδρους), όπως ακριβώς συνέβαινε και με την 718 του παρελθόντος.

Περισσότερο δυναμική εμφάνιση
Σχεδιαστικά, η Porsche έχει αλλάξει αρκετά στο αμάξωμα της Boxster, ώστε να προσδώσει στη νέα 718 μια πιο δυναμική εικόνα. Έτσι, στο εμπρόσθιο τμήμα συναντούμε νέα φωτιστικά bi-xenon με LED λαμπτήρες, που έχουν πιο πεπλατυσμένη εικόνα. Παράλληλα, έχουν μεγαλώσει οι εισαγωγές και έχει αλλάξει η σχεδίαση του προφυλακτήρα. Στο πλάι, ξεχωρίζουν οι αλλαγμένες εισαγωγές με μεγαλύτερη παρουσία και νέα σχεδίαση διπλών πτερυγίων, αλλά και οι διαφοροποιημένες χειρολαβές. Στο πίσω τμήμα, η Porsche έχει προσθέσει μια νέα λωρίδα με το όνομα της εταιρείας που συνδέει τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.