Πρεμιέρα για το νέο Citroen My Ami Tonic
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το νέο Citroen My Ami Tonic

7.129 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2022)

Τη νέα ειδική έκδοση Tonic του Ami παρουσίασε η Citroen για να γιορτάσει το λανσάρισμά του στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ειδική έκδοση για το Ηνωμένο Βασίλειο

Το Citroen Ami είναι ήδη γνωστό στο ευρωπαϊκό κοινό, ωστόσο η γαλλική φίρμα συνεχίζει να προσφέρει  νέες εκδόσεις τις οποίες εντάσσει σε διάφορες χώρες. Μία από αυτή είναι και η νέα ειδική έκδοση Tonic που δημιουργήθηκε για το λανσάρισμα του μικροσκοπικού μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοναδικές εξωτερικές και εσωτερικές πινελιές

Το My Ami Tonic διαθέτει μοναδικό χακί και κίτρινο εξωτερικό χρωματικό συνδυασμό και ειδικά καλύμματα τροχών. Υπάρχουν επίσης νέες διακοσμητικές ράγες οροφής. Στο εσωτερικό το funky θέμα συνεχίζεται με κίτρινες πινελιές αντίστοιχου χρωματισμού με το εξωτερικό. Ως στάνταρ, το Citroen My Ami Tonic είναι εξοπλισμένο με βάση για smartphone, τρεις αποθηκευτικούς κάδους, δίχτυα στις πόρτες, γάντζο για τσάντες, πατάκια δαπέδου για όλες τις εποχές και ένα κεντρικό διαχωριστικό δίχτυ. Παράλληλα το smartphone μπορεί να συνδεθεί με την My Citroen, που δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όχημα.

Καμία αλλαγή στο σύστημα κίνησης

Αλλαγές δεν υπάρχουν στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Ως εκ τούτου το My Ami Tonic συνεχίζει να τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8 ίππων. Μια μπαταρία 5,5 κιλοβατώρων παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για αυτονομία 70 χιλιομέτρων ανάλογα με το στυλ οδήγησης και τις συνθήκες του δρόμου. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 45 χιλιόμετρα την ώρα.

Το πιο funky μοντέλο της Citroen!
- Νέα ειδική έκδοση.
- Αποκλειστικά διακοσμητικά στοιχεία μέσα και έξω.
- Πλούσιος εξοπλισμός.
- Καμία αλλαγή στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
Θα αγόραζες το μικροσκοπικό Ami για να κινείσαι εύκολα εντός πόλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
vw