Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Hyundai Creta
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Hyundai Creta

4.261 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2021)

Το SUV με το όνομα που θυμίζει Ελλάδα, έρχεται επανασχεδιασμένο και έτοιμο να συνεχίσει τις πωλήσεις του στις αγορές κυρίως της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Ρωσίας.

Design κατευθείαν από το μεγάλο αδερφό, Tuscon

Για πρώτη φορά γνωρίσαμε την Creta το 2015, όπου πραγματοποίησε και το ντεμπούτο της στην αγορά της Ινδίας. Μια facelift έκδοση για το μοντέλο πραγματοποιήθηκε το 2019, ενώ τώρα ήρθε ο καιρός για μια μεγάλη αλλαγή. Ο κορεατικός κολοσσός δημοσίευσε κάποια σκίτσα του νέου μοντέλου, τα οποία επιβεβαιώνουν αυτά που έχουμε δει στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου δοκιμών. Ο προηγούμενος σχεδιασμός ανήκει πλέον στο παρελθόν, με το μικρό SUV να έχει παρόμοιο design με αυτό του μεγαλύτερου αδερφού του Tuscon.

Πλούσιες λεπτομέρειες από τα σκίτσα

Πιο συγκεκριμένα, η γρίλια του μπροστινού προφυλακτήρα καλυπτει μεγαλύτερο μέρος, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα ξεπροβάλλουν μέσα από αυτήν. Από τα υπόλοιπα σχέδια, το μάτι μας πέφτει πάνω στα πίσω διαιρούμενα LED φώτα και στις πιο σπορ γωνίες του αμαξώματος. Επιπλέον υπάρχει και αντίστοιχο για το εσωτερικό του, που παρατηρείται το τοποθετημένο στα δεξιά τιμόνι, καθώς και μία μεγάλη οθόνη ασής να δεσπόζει στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Από τον Δεκέμβριο στην Ινδία

Το νέο SUV της Hyundai δεν προβλέπεται να κάνει την εμφάνισή του στις ανεπτυγμένες αγορές τή Αμερικής, Ευρώπης κ.ο.κ. Δηλώσεις βέβαια του Ινδικού τύπου αναφέρουν πως η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν νωρίς τον επόμενο χρόνο και πιθανόν σε εκδόσεις 5 και 7 θέσεων.

Νέα σχέδια για το Hyundai "Κρήτη"

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

- Design κατευθείαν από το μεγάλο αδερφάκι του Tuscon
- Θα βγει σε εκδόσεις των 5 και 7 θέσεων
- Δυστυχώς προορίζεται μόνο για τις αγορές της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Ρωσίας
Αφού με τέτοιο όνομα θα μοσχοπουλήσει στην Ελλάδα, γιατί δεν το φέρνουν και προς τα εδώ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto