H πρώτη εικόνα GMC Hummer σε SUV.

H πρώτη εικόνα του GMC Hummer σε SUV

2.218 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

Η General Motors αποκάλυψε την εξωτερική σχεδίαση του GMC Hummer σε αμάξωμα SUV, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες.

H General Motors διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση για να παρουσιάσει τα νέα της ηλεκτρικά οχήματα και μέσα σε αυτά ήταν και το αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer που θα πλαισιώσει το Hummer pick-up στην γκάμα της φίρμας.

Το SUV αναμένεται να έχει παρόμοιες τεχνικές προδιαγραφές με το φορτηγάκι της φίρμας, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί σχετικά. Nα υπενθυμίσουμε πως η ισχύς στο pick-up προέρχεται από τρεις κινητήρες που παράγουν εκτιμώμενη συνδυασμένη ισχύ 1.014 ίππων και 15.592 Nm ροπής, με το σπριντ 0-96 χλμ./ώρα να γίνεται σε περίπου τρία δευτερόλεπτα. Οι κινητήρες τροφοδοτούνται από μια μπαταρία Ultium που επιτρέπει στο μοντέλο να έχει αυτονομία άνω των 563 χιλιομέτρων.

Το SUV διατηρεί τον περιπετειώδη και σκληραγωγημένο χαρακτήρα του χάρη στους τεράστιους τροχούς που είναι ντυμένοι με ελαστικά για κάθε έδαφος, τους μυώδεις θόλους, την μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τα μαρσπιέ.

Και οι δύο εκδόσεις του Hummer δεν αναμένεται να προσφερθούν στη χώρα μας, εν αντιθέσει με τις ΗΠΑ, όπου ήδη η έκδοση pick-up σημειώνει εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, αφού η μάρκα έχει κλείσει ήδη το βιβλίο παραγγελιών.
 
 

Toyota
moto